Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 820: Köpek ve Kedi'nin Geçmişi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir çok kişi Teachi yenmek için Marco ile ittifak kurulacağını söylüyor ama ben öyle düşünmüyorum ister Crocodile ister geriye kalan WB üyeleri ile ittifak olunsun bunun yeterli olmayacağı görüşündeyim. Teachi alt etmek için gerekli olan kişi Shanks ve Dragon.Meyvesi ile ilgili uyanışı Dragondan,Haki ile ilgili şimdilik ortaya çıkmamış haoshoku kullananların bile bilmediği haki güçlerinide Shanks dan öğreneceğini düşünüyorum.
Luffy vs Teach olacak bunun kaçarı yok sadece bu iki adam kapışacaklar bence yoksa KK'lik sıkıntı olur tabi Teach bir dala vere çevirmez ise Diğer tarafta ise Dragona,Shanksa gerek yok yapmayın görende diyecek ki 3 yonkou ile savaşacaklar yanına hükümeti de alsın o zaman Luffy :)
Luffy bundan sonra kimseden eğitim alacağını düşünmüyorum herşeyi kendisi öğrenecektir bundan sonra diye düşünüyorum en fazla 1-2 tüyo alır o kadar.
 
Meyveler serinin ana temasi. Sen hala haki olayindasin. Shanksda haki varda ne oluyor. Teachin adasina yaklasamiyordur.
Ya alpamisin irade dediği şey alavere dalavere yapmadan delikanlı gibi girişebilecek bir adam olması. Hedefleri için plan falan yapmadan bodoslama girişebilmesi. Ne bileyim id'den adam toplamak için gidip schibukai olmaya çalışmaktansa direkt idyi basmalı diyor adam. :D
 
Kimse gücenmesin ama WB hariç tayfası fos. Adam nasıl bi efsane Nasıl bi güçse artık bunları denizlerin bir numarası yapmış. Bu adamın yanında Ray gibi efsane olacaktı varya. Bi rogerın tayfaya bak bi Wb'nin. Vallaha Wb'ye olan saygım da sevgim de daha da arttı.
Karşında BB haricinde Shiryu, Burgess ve diğer elemanlar var. Kaldı ki, 6 ayda Marinefordda posta koyacak kadar destekçi toplayan ve güçlenen adam, 1 yıl sonra iki meyve, tayfası ve destekçileri ile karşına çıkıyor. Bu güçler arasında kıyas yap, ardından yorumunu yapsan daha iyi olur derim.

Meyveler serinin ana temasi. Sen hala haki olayindasin. Shanksda haki varda ne oluyor. Teachin adasina yaklasamiyordur.
Bu yorumun çok gereksiz bir yorum. Neresinden bakarsak bakalım saçma geliyor. Shanks'ı örnek göstermeseydin bari.

Serinin ana karekteri de meyve üzerinden güçleniyor :) BB için belki en büyük avantaj bu, neredeyse herkes meyve üzerinden güçleniyor ama bu adam g4'e geçmiş Luffy'i direk normal forma döndürebilir mesela yada meyve gücü ile ilgili muazzam bir savunmayı yada saldırıyı çok rahat savuşturabilir, BB'nin kendisini bilip ona göre donanımlar kazanmaya çalışması yadırganacak bi durum değil. BB'nin sıkıntısı ölümü görünce yalvarmaya başlayacak olması ve sadece bu özelliği bile eğer son dövüş BB ile olacaksa olayın epikliğini baltalar.
G4 olayı farklı bir seviye. Teach vs Luffy'de, Teach'in meyve gücü ile G4 'ü normal forma döndüremeyeceğini düşünüyorum. Çünkü G4 sadece meyveden oluşan bir form değil. Haki destekli. Eğer haki seviyesini artırırsa Teach hiçbirşey yapamayabilir bu forma. Ancak deprem meyvesi ile karşılık verebilir.

Ayrıca Luffy, Teach'in gücünü gördü. 2 yıllık süreçte ona karşı ne yapacağını düşünmemiş midir? İllaki karşılık verecek bir şeyler düşünmüş ve kendisini eğitmiştir. Sonuçta Ace'i yenenin Teach olduğunu biliyor ve küçümsememesi gerektiğini kavramıştır. Hea bizim oğlan salak ama bu tür konularda düşünceli oluşu, kendisini biraz öne çıkarıyor.
 
Ayrıca Luffy, Teach'in gücünü gördü. 2 yıllık süreçte ona karşı ne yapacağını düşünmemiş midir? İllaki karşılık verecek bir şeyler düşünmüş ve kendisini eğitmiştir. Sonuçta Ace'i yenenin Teach olduğunu biliyor ve küçümsememesi gerektiğini kavramıştır. Hea bizim oğlan salak ama bu tür konularda düşünceli oluşu, kendisini biraz öne çıkarıyor.
Luffynin oturup ilerde teachi yeneceğim ama adamın şu şu gücü var buna karşı ne yapabilirim diye düşündüğünü sanmıyorum. Adam prensip olarak düşünmüyor. Eğer tekrar karşılaşırlarsa o savaş anında bir şeyler planlar gibi.
 

mrso

Alın size bir teori zorunun babası oden . Zoro kılıç lari eline alır almaz doğuştan kabiliyetliydi.
 

karolla

Saf haki kullanıcısı olarak shanksin örnek verilmesi yanlış. Shanks bir kılıç ustası. Garp en iyi örnektir. Ve seride salt haki ve fizik güçle zirveye çıkmış 1 tane örnek var. Bu 1 örneğe rağmen 10larca meyve kullanıcısı ve kılıç ustası varken haki > meyve demek abestir.
 
@Lord Shohei açıkcası @Shuusui'nin dediği gibi Luffy prensip olarak düşünen bi karekter değil o yüzden böyle bi düşünceye girmemesi daha olası, Bunun yanında haki ile karışmış bi teknik olduğu için kurtulma ihtimali olduğunu sanmıyorum sonuçta BB WB'nin yeteneğinide pasifleştirmiş(Tam olarak aynı şey olmasada), hani meyvenin en önemli olayı bu zaten ama olamaz diye bişey yok oladabilir Luffy yeteneğini koruyabilir.BB vs Luffy'de Luffy'nin meyvesinin yeteneklerinden faydalanamayacağı zamanlar olacaktır bence.
Diğer düşünme konusunda Luffy'nin salaklığı üzerine oynamayı daha uygun buluyorum.
 
Dressrosa Triller Bark vsde öyle olmadı mesela. Hatta biliyorsun ki yeri geldi tayfadan ayrı bir kaç arc pes peşe -amazon, id, marinford- geldi. Luffy tek başına ilerledi.Yani ikinci adamı illa Zoro alır gibi bir zorunluluk yok. Luffy ana karakter tabi başı o koparacak ama diğerleri için böyle kesin bir kural yok bence bu evrende.
Dressrosa'da öyleydi, dofdan sonra pica gelir güç olarak. Triller'da ise Moria'nın tayfadaadam akıllı adam yoktu, Oda Zoro'ya Ryumayla vs attırdı. O dediğin tayfadan ayrı olanları sayma zaten. :D Tayfa kapışmaları yok orda, Luffy tek başına takıldı. Kesin kural yok ama dediğim gibi tayfa kapışmalarında ikinci adam zoroya kalıyor. Bence wano arcda Luffy-Kaido, Zoro-Shogun olucak. Ki olsunda, şu adamın bi terlediğini görelim. :D Mr1 daki gibi, ölümüne vs görmek tadından yenmez. :a:
 
Yubaşiri ve karolla adlı üyelerin benimle zıt düşünüyor olması Marco ve haki-meyve konusunda haklı olduğumu kesinleştirdi.Sağolun arkadaşlar baya bi tereddütteydim :/
Öte yandan birisinde meyve olması demek onun gücünün meyveden geldiğini göstermez.Teachde çıkacak olan hayvani haki de beni ileride haklı çıkaracak diye düşünüyorum :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık