Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 820: Köpek ve Kedi'nin Geçmişi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    189
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jimbe bu haberi niye söylemedi, marco adammış. Marco salakoyuda (junior beyazsakal) yanına çeker. Daha başka savaşlar olmuş mudur artık merak ediyom. 2016 sanjinin yılı olucana göre wanoyu ayrıntılı göremeyiz. Kılıç mubabbetinden zoroya dalan çok olur.
 
Evet yanlış alıntılamışım kusura bakma, peki Marco ortadan ikiye ayrılsa (hakiyle tabi) yine de kendini iyileştirebilir mi? Dövüşün başlarında gücü tükenmemiş olduğu varsayılırsa.
Hakisiz ayrılsa da, ölür gider. Mavi ateş üretme şartı var. Bilinci kapanınca, ateş de üretemez doğal olarka.
 
Big Mom'ı Jack'ten güçlü diye övebilirmisiniz?hayır değil mi?İşte bu sebeple BB'nin de Marcoları yenmesi matah bişey değil bence.Tamam Bb güçlü ama onun güçlü olduğunun göstergesi Marcoları yenmesi olamaz bence.Marco kim yahu?Demek istediğim Teach'in ileride başaracağı şeyler yanında bunlar faso fiso.Bana kalırsa Teach bulaşmasa bile zaten Shiryuular hallederdi.Marco,Vista tek kollu Jozu.Bu yani.Curiel mi durduracak Vasco Shot'u falan.

Bu arada Marco konuşuluyor baya baya la forumda :D Garipmiş :/
 
Momo'nun Roger'dan bahsetmesi ile ilgili güzel bir teori daha gördüm internette.

Ace Wano'yu ziyaret etmedi mi? Hah işte Momo Ace'i gördü ve ondan Roger'ı gördüm diyor.

Bence olma ihtimali var bunun da.
 
Bu Oda nasıl olduda MF savaşını çizdi şuan şaşırıyorum.Adam Sakazuki vs Aokijiyi lafla geçiştirdi şimdide topyekün yapılan İntikam savaşı diyip lafla geçiştiriyor.Final hariç adam akıllı savaş göremeyecez biz galiba.
Marco gitmiş BB ye kafa atmış hala Marco güçlümü güçsüzmü diye tartışan var allasen :D
 
Momo'nun Roger'dan bahsetmesi ile ilgili güzel bir teori daha gördüm internette.

Ace Wano'yu ziyaret etmedi mi? Hah işte Momo Ace'i gördü ve ondan Roger'ı gördüm diyor.

Bence olma ihtimali var bunun da.
Güzel yakalamışlar ama Ace babasının soyadını kullanmıyordu. İsim tarzında bir benzerlik olmamıştır, tutmaz bence. Momo, yalancı, sapık veledin tekidir :D
 
Aokiji'yi saymasam bile dengesizlik var. Bunu niye inkar ediyorsun ki? Aralarında güç olarak dengesizlik var.
Kaptan vs Sağ kol
Sağ kol vs Jozu (3.tümen komutanı)
Sol kol vs Vista (5.tümen komutanı)
4.adam vs Blamenco :/
Buradan sonra zaten olay kopuyor.

Bunlara bakıp büyük iş başarmış diyemem kusura bakma.
Aokiji'yi zaten sayamazsın, sana neden Aokiji'nin orada olmasının imkansız olduğunu anlattım, anlayıp anlamamak sana kalmış.

Daha adını bile bilmediğin adamları Jozu, Vista karşısına koyup onlar zaten kazanırdı diyorsun, Jozu dediğin adam Amiral tutuyor, Vista dediğin adam Mihawk'la başa baş gidiyor, daha ne tayfası istiyorsun Benn Beckman'ı falan da kiralık verseydi bari Shanks...
 
Bir olaydan bahsedip göstermezse çok kötüye atarım demiştim ve atıyorum. Marco takımı vs bb takımı savaşı yine havada kalacak her zaman olduğu gibi.
Şimdi bu Marco ile Teachin yaptığı savaşı gösterse Aokiji - Akainu savaşını göstermediği için tepki alacaktı ve bu iki savaştan birisini gösterse bile anca serinin hikayesi kurgusu yavaş ilerleyecekti. Adam direk konuya giriyor 10 Senedir açıklamadığı şeyleri açıklamaya başlıyor eski korsanlar kralının tayfasını birer birer gösteriyor. Sanjinin ailesini gösteriyor yonkouları gösteriyor hikayeyi ilerletiyor. Hikayeye çok fazla etki etmeyecek bir savaşı gösterse ne olacak göstermese ne olacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık