Marco ile BB'nin eşleştiğini varsayalım. BB'nin meyvesini herkes biliyor rakip meyvenin gücünü etkisiz hale getirebiliyor. Bu güç ile etkisiz hale getirip Gura Gura ile de kafasına kafasına vurmuş Marconun belli. BB fanı değilim fakat aralarındaki güç farkını tarafsız bakan herkes görebilir.
Jozu ile Burgessi eşleştirelim hatta Burgessin yanına bi tane daha destek koyalım Avalo Pizarro Jozu bu ikisini idare etsin.
Vista
Shiliew ile kapışsın.
Geriye kalan ezik Beyazsakal tümen komutanları ve müttefikleri Sanjuan Wolf - Lafitte - Doc Q - Vasco Shot - Catarina Devon - Van Augur bu elemanlara dayanabilecek seviyedeler mi ? Bu saydığım karakterlerin hiç birinin gücünü bilmiyoruz fakat ben Marineforddaki izlenime göre dandik Beyazsakal müttefikleri ve Jozu - Vista - Marco harici geriye kalan Wb tümen komutanlarının bu adamlar karşısında şansları olmadığını desteksizce söylüyorum. Tabi en iyi ihtimalden bunları göz önünde bulundurdum Marconun yenildiğini BB'nin diğer Beyazsakal korsanlarına karşı savaştığını ya da direk olarak Jozunun tek kişi ile dövüşüp Avalo Pizarronun diğer adamlarla ilgilenmesi bile söz konusu olabilir.
Kaldı ki bu adamların çoğunun meyve yiyip yemediğini bilmiyoruz zaman atlamasından sonra bu tayfanın şeytan meyvesi kullanılarının peşinde olduğunu söyledi açıkca Oda ve tayfada tek meyveli kişinin Teach olması düşük ihtimal.
Ortada açıkca bir güç dengesizliği var ve bu terazide ağır basan kısım Teach'in tarafı oluyor. Teach hadi Shanksı yense BB fanlarının bu kadar böbürlenmesini anlarım fakat bu durumda Teachi göğe çıkarmalarını anlayamıyorum.