Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Güncel Roronoa Zoro vs. Bartholomew Kuma

D. Luffy

normal sartta su anki zorunun aklı olmayan kumayı yenicegine yani su an yenicegine kimsenin itirazı olmaz sanırım.ama kumanın aklı olsaydı zoroyu bir şekilde ekarte ederdi bence.yani sahip oldugu güçle bunu yapabilir.

bircok kez aynı örnek verildi forumda ama bazı hususları kimse göz önüne almıyor.shishi son son senin dedigin gibi güc degil teknik agırlıklı bir kılıc teknigi.yani orda yapabileceginin en iyisini yaptı.sorun px-0nun bedeninin celikten daha sert bir alasımdan yapılması.sonuc olarak zoro su an bu bedeni keser.ama orda kuma ursus shocktan sonra, yarı ölü haldeki hasırsapkalardan birilerinin ayakta kalıcagını tahmin etmedi bu bariz, cünkü kurbanlık koyun gibi direk luffye yönelip gardını indirdi.yani su an zoroyla vs atsa aynı sekilde o teknigi yemez,en kötü kakunun yaptıgı gibi karsılar,veya arkasına gecer.hızının muazzamlıgını gördünüz,rayleigh ve kizaru birbirlerine bakarken aralarında bitti,o ikisinin yanında zoronun hızı nedirki ;)

senin mesajını alıntı yapmamın asıl sebebi ise kumanın saboadyde düstügü durum hakkında.orda aklı yok ve tamamen px-0 modunda.insan olmadıgı için yemek ve ceşitli durumlarla enerji takviyesi yapamıyor.yenilenmeside ancak labarotuvara dönerse mümkün.yani 2 yıl boyunca hiç bir takviye almadan sürekli kötüye giderek ve enerjisi düserek savastı üstelik gemiyide koruması gerekiyordu ve beyni yok.yani burdaki durum bire bir vs için kıstas degil.bence iyi bile dayanmıs.pxler arka arkaya gelen saldırılardan sonra parcalanma egilimindeler 2 yıl boyunca sürekli darbelerden hayatta kalması bile mucize bence o yüzden hakkını yememek lazım.

en son olarak su anki kumayı yenebilir yüzde 51 veriyorum.ama aklı olan kumayı,ki sanırım su an pasifistalar geliştirilmiş,sentoumaru birseyler mırıldanıyordu,o yüzden aklı olanı yenemez yüzde 49 diyorum.aklı olmayan öngörüldügü için oyumu zoroya verdim.
Dediklerine katılıyorum Dragon.Özellikle tamamiyle Pacifista'ya dönüştükten sonra güç kaybı yaşadığı kısmına.O eski halinden eser yok şimdi :( 2 yıl boyunca yenileme yapmama konusunda haklı olabilirsin.Ama epey ucu açıkta kalmış bir yer orası.Ne şartlarda kimlerle savaştığını yenileme yapıp yapmadığını böyle bir şeye ihtiyaç duyup duymadığını bilmiyoruz.Ha aklıselimden bir şeyler çıkartabiliriz tabiki.Ama ben yinede o seviyede hasar görmesini beklemiyordum.Sonuçta kim saldırdıda böyle zararlar gördü ki.Veya sadece orada oturup bütün saldırıları yedikten sonra mı karşılık verdide o kadar zarar gördü.Bunlar bana çok mantıklı gelmiyor.Bir gerileme var Kuma'da.Ha eğer dersekki kumanın önceki haline karşı savaşırsa nolur.O zaman nolacağını bilemeyiz derdim.Ama Kuma'ya daha yüksek şans verirdim.Pati Pati meyvesini ne kadar ustalıkla kullandığını biliyoruz.Soğukkanlılıkla mahvediyor adam etrafındakileri.Pati Pati meyvesine gelince,aklıma bir şey takıldı.Bu adam pati pati gücüne madem sahip.Neden kendindeki acıları çıkarmadı ? Aha müthiş bir açık buldum var ya :D
Ya abi Ekrana odaklanmaktan gözüm ağırıdı ne kadar çok yazmışsınız el insaf ya bizimkide göz yani. :fool:
 

Dywane Wade

pounda haki eklenemiyordu degilmi yani 36dan 360a cıkarmış 10 kat güclenmiş deyip gecmek yanlış olur bence haki unsurunuda göz önüne almalıyız
hem sınırının 360 oldugu belli degil,canavara bakarak gücünü tahmin edip 360lıgın yeterli olcagınıda düşünmüş olabilir
Doğru diyon belki kendini sınırlamıştır. Zaten bunların hepsi kişisel görüşümüz. Ben o 10 kat olayını kendini aşmış veya çok güçlenmiş anlamında kullandım. Bunun yanında hakisi var fiziksel gücü var tekniği var. Yani var oğlu var. Yani bir insan 2 yılda kendinin 10 katı olmuş ki böyle olmak için ya 0 dan başlaman gerekiyor yada kendini aşman lazım. Bundan dolayı öyle yorumluyom.
 
dur daha izlemedeyim çok abes yorumlar var harbiden. Kumanın sektirme gücü ne halta yarayacak kılıç yüklü hakide.
ışınlanması ne halta yarayacak gözlem haki ile.
Bedeninin sertliği ne işe yarayacak yav. Hertülü zoro kesecek o bedeni. Ya en baştan kescek ki kesebiliyor. Dövüşün bir anında kesecek olursa da o an işini bitimiş olacak. Zoronun kesipte yenemediği kişilerdendir kuma. Ama artık hakisi olması sebebiyle kuma kılıç saldırılarını eliyle durduramaz. haaa zoronun uçan kılıç saldırılarını şok dalgası ile durdurabilir mi bilemem. durdurabilirse zoro da onunkini durdurur.
Burdan anladığım kadarıyla Zoro ölümsüz felan... :artiz:
Vurulmuyor , dokunulmuyor , saldırı işlemiyor , zırh fayda etmiyor.
 

keanexl

zoroyu ne kadar cok sevsemde elim kuma'ya gitti nedendir bilmiyorum :\
 

Roronoa Zoro

Pati meyvesini yalan etmiş hemen herkes. Her ne kadar aklı gitsede Kuma savaşta pati meyvesini kullanabiliyordu. Şimdi duyguları da olmadığına göre tam bir şavaş makinası. Zoro nereye alıyor Kuma'yı..
 
Pati meyvesini yalan etmiş hemen herkes. Her ne kadar aklı gitsede Kuma savaşta pati meyvesini kullanabiliyordu. Şimdi duyguları da olmadığına göre tam bir şavaş makinası. Zoro nereye alıyor Kuma'yı..
Wtf pati meyvesini kullanmayı akıl ederek o zararlardan,acılardan kurtulabilirdi.Biliyorsun sektirme gücüyle bunu luffyde yaptı ve ertesi gün luffy çok iyi haldeydi.Neden bunu kendisine yapmadı ?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık