Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonney'i öldürüp, ölüsü ile de takası yapabilirdi. Aranma ilanları ölü veya diri olarak geçer.

Büyük ihtimal meyvesini beğenmemiştir, o sebeple olabilir.
 
Hükümet seçim yapmış, bunlar arasında 2 tanesi Amiral olarak gönderilmiş. Bakın ortada bir seçim var, bu demektir ki en az 2 tane daha Fujitora ayarı adamı daha var, yani toplamda 4 adet Amiral gücünde adamı varmış hükümetin, Denizcilerin eski Amiralleri hariç, şimdi hükümetin elinde toplam 8 tane Amiral ayarı adam varken (ki muhtemelen daha fazla) nasıl oluyorda Yonko'lar yeni dünyada cirit atabiliyor ? Burada bir sıkıntı var demek olur. Çok açık ve net, Amiraller Yonko'lardan güçsüzdür. Beyazsakal'ın karşısına 2 Amiral çıkarın, kendisi savaşmaz bile, Marco ve Jozu biz onları hallederiz diyip öne çıksalar sizce 2 amirali tutamazlar mı ? Tuttular işte savaşta ancak Beyazsakalın kalbi tekledi ve dikkatleri dağıldı da amiraller öyle kazandı. Bir Yonko ile mücadele etmen için en az 3 Amirali aynı yerde toplaman lazım (kaldı ki 2 tane Amirali bile aynı yerde görmedik daha MF savaşı hariç), ve kazanacağın yine kesin değil. Arada büyük fark var.
Aynen öyle.Şu an mevcut 4 yonkou var elimizde ve WG bunların yanına bile yaklaşamıyor.Bırak indirmeyi yaklaşması için bile oyunlar dönüyor örnek Ace-WB.Yarı ölü bir yonkou için bile ne kadar uğraştılar ortada.WG nin toplam gücü yetmezmi yonkouları silmeye yetebilir ama bütün güçleri toplamaları lazım ki Devrimciler diğer korsanlar düzenlerinin anasını ağlatır arkada.Yani yonkou indirmek demek büyük bir iş ve şu an seride Teach dışında unu yapan yok ki güç kullanarak değil zekasıyla yaptı adam.Lufy bunu güç kullanarak yaparsa olay orda kopar işte :D
 
Ben alamaz diyorum. Dofu yardımla alan adam amirali tek başına alamaz.

@Alpamis Umrunda olmasa cevap yazmazsın. Ben çoğu kişiye cevap yazmıyorum mesela. Neyse burada akşam oldu ben yemeğe gidiyorum. Sen de bu arada marineford savaşı kaç gün sürdü diye bir düşün. Bir şey kanıtlaman zaten gerek yok. Kendi mesajınla kaç yıl geçti demişsin zaten. Sonra kendi yazdığını inkar ediyorsun :) Yanlış yazdım de olsun bitsin. nedir bu ısrar yani.
Sen anlatmak istediğimi anlamamış olabilir misin? Bunu sorguladın mı? Boş yere gerilim yapıyorsun.
 

Senbonzakura

Luffy'nin tüm galibiyetlerinde bir dış destek var. Croco'da bile var. Hodyde bile var. Yardım etmeseler öldüydü kan kaybından. Kim öldürdü diye sorulsaydı? Hody derdik öyle değil mi? Dofu yendi araya girenler olmasa ölüydü. Arlong attı denizin dibine bunu gene ölmüştü. Don kriege vurduktan sonra denize düştü. Kimse olmasa ölmüştü ve don krieg ayakta kalan olarak kazanmış olacaktı. Buggyi bile naminin yardımı ile yendi. Crocoda zehirlendi kurtarılmasa gene ölüydü. Birisi ölmekten birinin yardımı ile kurtuluyor öbürü hapse gidiyor ama kazanan ölmekten kurtulan oluyor :D Luccide de pes etmişti. Lucci konuşmak yerine defalarca öldürebilirdi. Bunu kabul etmeyenler, luffy konuşmak yerine son vuruşu yapsaydı dofu yenmişti diyorlar. O zaman lucci de konuşmak yerine luffyi yenmişti. Cesara bile 1 kere kabetti. Sorsan gözlem hakisi tayfanın en iyisi derler. Bileğinin hakkıyla kazandığı tek dövüş belamydir. Şimdiye kadar karşılaştığı herkesde luffy en az 1 kere öldü. Buggy hariç. Enel bile bunu aşağı atmak yerine öldürebilirdi. Ama kibirinden öldürmüyorlar. Zaten dof da hep kibirlendikleri için yenildiler demişti. Gene kendisi de kibrinden gitti. İstese çoktaan öldürmüştü.

Neyse konumuz bu değil. Luffy daha tam olarak 1 dof bile değil. Sadece gear4 ile öne geçiyor ama dof o g4e dayanabiliyor. Dayanabildikten sonra oradan oraya savurmuşsun ne olacak. O kadar şey yapmana rağmen yardım almasan ölecektin. Dof ise her zaman güçlü. Yani luffy 50 ise dof 80 normalde. Ama gear 4 luffy 100 oluyor. Ama geçici bir süre öyle. Bu onu totalde doftan güçlü yapmaz.
+1 :alkis:

Luffy torpilli baş karakterimiz. Zor durumlarda kaldığında her zaman bir yardım eli uzatıyor Oda. Hoş zor duruma sokan da kendisi ama neyse :D
 

MBHD

Bonney ne zaman kendini gençleştirdi ? Ya çocuk oldu ya da yaşlı. İkiside işe yaramaz. Yaşlanıpta, gençleşmiş gibi söylüyorsun, böyle bir gücünü görmedik.
olabılır ama meyve gucu yaşı deıştırebılıor sonucta önemli bir degeri var ve mangada baktıysan adamlar meyve avına cıkıp meyve topluyorlar elinin onunde meyve olmasına rahmen neden almıorki
 

MBHD

O meyve sürekliliği var mı, birde o var? Sadece görüntü veya 1-2 saat süren bir şey olma ihtimali yüksek aksi takdirde Bonney bildiğin ölümsüz oluyor.
hocam dünya hukumeti onun peşinde neden aceba büyük bir gücü oldugu ıcın tabiki 1 2 saat olsa bile dusunsene beyaz sakala uyguluorsun adam 1 saatlıgıne gençleşior o 1 saatte gücü nekadar artar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 19)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık