Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 819: Kozuki Hanesi'nin Veliahtı Momonosuke

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    175
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wbnin imdadına yetiş, Luffynin imdadına yetiş, ona yetiş bunu hallet... Kk olsa yine de yetişemez adam hepsine ne bilsin her yerde ne oluyor bitiyor ki Wano dışa kapalı bir ülke. :( Bu Kuma o hale gelirken ya da oğlu büyük yaralar almışken karaktersiz Dragon neredeydin demek gibi bir şey. Hatta senin mantıkla daha da beteri. Oden Wanoda bir güce sahip Shanksın astı falan değil Kuma ise direkt astı Dragonun.
Neyse Zoro iyice ergene bağladı la. :D
Genel olarak haklısın ama kuma meselesini bilmiyoruz ki. Kumanin o hale gelmesini Dragon ivankova açıklamıştı belki büyük bir planin parçasıdır.
 
Genel olarak haklısın ama kuma meselesini bilmiyoruz ki. Kumanin o hale gelmesini Dragon ivankova açıklamıştı belki büyük bir planin parçasıdır.
Oden meselesini biliyor muyuz peki? O sırada Shanks ne yapıyor ne ediyordu ya da haberi var mıydı? Ki astı falan da değil adam koca Kouzukinin lideri. Yardım istedi de Shanks mı gitmedi? Haberimiz yokken biri çıkıp Shanks adam değil nakamasına neler yaptılar derse bu tek kelimeyle saçmalık olur.
 
Son düzenleme:

Roronoa Zoro

Kanjuro'nun Franky gibi sevinişi, Luffy'nin ciddi anlamda tayfaya "rookie" alışının sinyalleri felan derken çok pis gaza geldim. Bir de bütün hasırşapkalar ortadan kayboldu diyor; hadi Luffy ile aslan kral Büyük Çay Partisi'ne gitti, ya geri kalanı? Sanırım Law ile Zoro Jack'e girecek de, çıkabilecekler mi? :D
 
Oden meselesini biliyor muyuz peki? O sırada Shanks ne yapıyor ne ediyordu ya da haberi var mıydı? Ki astı falan da değil adam koca Shogun. Yardım istedi de Shanks mı gitmedi? Haberimiz yokken biri çıkıp Shanks adam değil nakamasına neler yaptılar derse bu tek kelimeyle saçmalık olur.
Oden Shogun değil yalnız Burak :) Ya da ben yanlış biliyorum.
 
Şu sayfayı hiç beğenmedim. Kararı kötü bile olsa adam sizin kaptanınız. Her beğenmediğiniz olayda kafa göz girişecekmisiniz. Komiklik katacam diye çok abartıyo bence mangaka.


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık