ü mamutlu bir resim var odanın çizdiği. Genelde bu tür resimlerde ip uçları olur. Law + zoro olacak bence ama zoro daha baskın olacak. Law + luffy vs dof'ta luffyi gördük. Şimdi de zoroyu göreceğiz.
Ayrıca law'la ittifak yapmış olsak da zoroya emir veremez. Hatta zouya ilk çıktıklarında tayfayı zoro yönlendirdi. Carrotu da bana bırak diyendi. Şu ana kadar lawı ipleyen yok bizim tayfada.
Zoro'nun 1 vs 1 için sebebi yokken yani bir kapaktan ötürü bundan umutlanmak bana çok doğru ve mantıklı gelmiyor. İhtimali var fakat diğer ihtimalleri göz ardı etmek hayal kırıklığı yaratır çoğu zaman olduğu gibi.
Neko ve İnu intikam sözü veriyor aynı bölüm içinde. Kapak muhabbeti baskın çıkıyor nasıl çıkıyorsa.
İttifak kuruluyor. Kapak.
Luffy adada. Kapak.
Law da orada. Kapak.
Bilemiyorum. Emir vermek ile alakası yok zaten.
Luffy gidiyor adadan diyelim. Zaman bile uymuyor da neyse. 10 kişi orada var. Zoro bana salın diyor. Law da tamam diyip çöp kesiyor. :/ Neko ve İnu
birlikte çöp dövüyor. Samuraylar ve tayfa da çöp dövüyor. Diğer minkler de çöp dövüyor. Hani küçük minklerin dövdükleri adamlar. Onlarla uğraşıyor bu kadar adam ve Zoro'nun 1 vs 1 atmasını bekliyorlar.
Mantıklı mı yani?