Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 817: Sis Raizo

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    153
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir sonraki bölüm Luffy yola çıkabilir mi acaba? Yoksa ninja hikayesine devam mı? Sanji'yi hangi ay göreceğiz bir daha acaba? En erken nisan sanırım.
 
Luffy'nin Jet Pistolü bile Pica'nın tam güç yumruğundan güçlüdür :/ Elizabellonun kral yumruğu ile yaşlı Chinjao bile onun yumruğunu parçayabiliyor yahu :/
 
Pica gibi dandik bir adamın yumruğunu G4 yumruğuyla kıyaslayan var vay be adam öyle böyle gömmüyor Luffy'i.
 
Şu Momo'da bişeyin oglu çıktı ya! Her neyse gerçi,Momo=Sanji ikiside sapık bu gibi sapıklar yüzünden tayfa yine ikiye ayrılacak.Ölselerde kurtulsak :good:
 
Şu Momo'da bişeyin oglu çıktı ya! Her neyse gerçi,Momo=Sanji ikiside sapık bu gibi sapıklar yüzünden tayfa yine ikiye ayrılacak.Ölselerde kurtulsak :good:
Sanjinin kadınları görünce aptallaştığı olur ama hiç bir kadına sapıklık yapmamıştır bugüne kadar. Sapıklık başka bir şey.
 

karolla

@Monkey D. Luffy Al sana manga sayfaları ile ispat yapıyor ve pikanın son yumruğunun kongdan 2 kat güçlü olduğunu gösteriyorum.

pikanin yumruğu tas olduğu için durdurulabilir. bunda sıkıntı yok. siz hep ters bakıyorsunuz. birisi dediki luffynin kongu şehri havaya kaldırdı. ben de dedim ki pikanin yari dev hali daha beterini yaptı. o zaman en son hali çok daha fazlasını yapar. yalan mi? bunu inkar edecek kadar niye hardcore fansiniz? mangada gösterildi 2 vuruşta.

pikanin yumruğu tas olduğu için rabiki durdurulabilir. bunu tartışmıyoruz. eğer isabet ederse çok daha fazla hasar vereceği bariz. yoksa o gelen yumruğu zoro slashla , 2 tane ezik yumrukla kafayla durdurabiliyor. önemli olan bu değil. yumruğu yere vurduğunda luffynun ebat küçük olduğu için delici bir etki yaratacak. ama pika adayı sallıyor. şehir dalgalanıyor. bizimkiler nerelere uçtu gitti. mangada olan bu.

Pikanın yumruğunun daha gelmeden etkisi:
http://www.turkcraft.com/One_Piece/748/4
Amiral bile tehlikeli olduğunu söylüyor.
Yumruğu vurduktan sonraki etki:
http://www.turkcraft.com/One_Piece/748/5
Tüm şehir dalgalanıyor yakınlardaki evler havalara kalkmış. Sol alt karede pikadan çok uzakta olmasına rağmen dalgalanmayı görüyoruz nereye kadar ulaşmış. Sol ortada ise havaya kalmış evleri görüyoruz.
Aşağıda ise oluşan şok dalgası ile bizimkiler daha nerede olduğunu bilmiyorlar ve Luffy diyorki bizi epey uzağa uçurdu. Adam çiçek platosunun olduğu yerden kolezyum meydanına yollamış hepsini sadece şok ile. Bu yumruğu havadayken birisi yese G4 gibi şehrin öbür tarafına yollayacağı bariz değil mi? Sadece şok dalgası ile bile bu kadar uzağa yolluyor?
http://www.turkcraft.com/One_Piece/748/6
Dressrosa haritası:
http://img1.wikia.nocookie.net/__cb20150327180703/onepiece/images/3/3e/Dressrosa_Aerial_View.png

Ve tüm bunları pika tam dev modunda bile yapmıyor.
Yumruğu vurduğu boyut: Plato ile hemen hemen aynı boyda.
http://www.turkcraft.com/One_Piece/748/3

En son boyut: Plato yaklaşık olarak göbeğine geliyor. Arada en az 2 kat kütle farkı var.
http://www.turkcraft.com/One_Piece/777/18

Bu demektir ki pika en kötü ihtimal vurduğu yumruğun en az 2 kat daha güçlüsünü de vurabilir. Yani kongdan 2 kat daha güçlü vurma şansı var. Ama sana göre yok. Çünkü o luffy o kral o king kimse ondan iyi vuramaz :) Adam vurmuş işte alla alla. Ama luffynin yumruğu durdurulamaz fakat pikanın ki taş olduğu için durdurulabilir. Fakat durduramayan birisi için pikanın yumruğu daha ölümcül.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
@karolla
Anket aç senden başka 100 kişilik forumda 3-4 kişi daha Pica desin haklısın diyeceğim. Hard fanlıkla alakası yok bunun bunu anlasan. Büyük ihtimal koca forumda bunu düşünen tek sensin ama hala hard fanlık falan diyorsun. Aradan geçen yıllar bir şey değiştirmemiş bunu anlıyorum. Hala fan-hard fan muhabbetindesin. Keşke şöyle çok az cidden çok az değişmiş olsaydın da şu tartışmalardan keyif alabilseydim. Şu mesajı da yani yazdıklarını çürütmek için yazdım. Yoksa inan bir şeyler tartışma hevesim yok. Kalmadı... Çünkü Luffy'yi gömme odaklı yazıyorsun ve benim artık bunlara hep cevap verecek o eski heyecanım yok.

Luffy Dof'un iplerine de vuruyor, burada hasarı azalıyor. Yukardaki birine vuruyor ve o adam yere çarpınca o hasar meydana geliyor. Diğeri de direkt yere vuruyor. Bunu bile görmek istemiyorsun.

Mangaka Luffy'nin Arc boss'unu bitiren saldırısını tüm hakisini tekrar tamamen tükettiği saldırısını Pica'nın normal yumruğundan güçsüz tasarlayacak ha? Buna evet tasarlayacak diyecek bir adam var mı forumda senden başka? Yok. Ha 1-2 tane çıkar da fazlası çıkmaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık