Güç değilde dayanıklılık farkı var diyelim.Bahsettiğin güç farkı ileride ki arclarda açılır.Luffy ve Law arasında ciddi bir güç farkı var zaten. Niye tuhaf olsun?
Güç değilde dayanıklılık farkı var diyelim.Bahsettiğin güç farkı ileride ki arclarda açılır.Luffy ve Law arasında ciddi bir güç farkı var zaten. Niye tuhaf olsun?
Yoo bildiğin abartılı bir güç farkı var. Lawun dayanıklılığı fena değil hatta ama Luffy çok daha güçlü Lawdan.Güç değilde dayanıklılık farkı var diyelim.Bahsettiğin güç farkı ileride ki arclarda açılır.
Sence kong gun mı g3 bazuka mı? Pars ı jöle yapmıştı o güzeldi.Luffy'nin g4'ü imba.
Kon Gun kadar güçlü bir fiziksel saldırı görmedim henüz seride.Sence kong gun mı g3 bazuka mı? Pars ı jöle yapmıştı o güzeldi.
Bunu anlayamayanların olması üzücü.Yonko karşısında ezilmeden yenilmesini sağlayacak kadar güçlü olduğunu düşünüyorum.Çünkü bu adam yonko karşısına çıkıp en az bir kez yenilecek.Ölmemesini de g4 sağlayacak.Luffy'nin g4'ü imba.
Gördüğümüz saldırılardan dedim yalnız, Kaido'nun herhangi bir saldırısını gördük mü? Ha bir de, belli bir mesafeden sonra hızlanman yavaşlıyor, öyle düşünme o yüzden.kong gun güçlü ama kaidouyu anca gıdıklar. 10bin metreden düşüp de anca başı ağrıyan adam. kong gun 10bin metreden düşme etkisi yaratsaydı dof simdi ölmüştü. demekki kaidouya daha çok var.
@Master of Puppets wbnin akainuya vurduğu deprem yumruğu kongdan daha gucluydu. o yumruktan depremi çıkar gene daha güçlüydü.
2 tane amiralin bulaşmaktan çekindiği adamı şehrin ötesine yolluyorsa en azından 10 dakikalık süre içinde amirale de üstünlük kurar yakalarsa bence.Kizaruya vuramayabilir ve Akainu hariç diğerlerine baya etkili olur bence.Kazanacakken yine süre yüzünden bunu gerçekleştiremez muhtemelen.Gördüğümüz saldırılardan dedim yalnız, Kaido'nun herhangi bir saldırısını gördük mü? Ha bir de, belli bir mesafeden sonra hızlanman yavaşlıyor, öyle düşünme o yüzden.
@Millennium Wizard
Sanırım genel shounen algısından dolayı böyle düşünülüyor. G4 hakikaten çok güçlü. Bizim forumun çok sevdiği "amiral seviyesi" kadar hem de.
Amiral dediğimiz adamlar dayanıklılığı yüzünden amiral zaten. Akainu WB'den yediği efsanevi saldırılara rağmen ağzı yüzü kırık yüzeye çıkıp Marco ve çetesine atar gider yapıyor. Yoksa magma meyvesini ver Buggy'e o da aynı yok etme gücüne sahip olur. Luffy 15,20 dakika dövse ne olur dövmese ne olur? B. haki bitince molekülünü bulamazsın. Ha Kizaru ile Fuji farklı. Akainu ve Aokiji kadar dayanıklı olduklarını hiç mi hiç sanmıyorum.2 tane amiralin bulaşmaktan çekindiği adamı şehrin ötesine yolluyorsa en azından 10 dakikalık süre içinde amirale de üstünlük kurar yakalarsa bence.Kizaruya vuramayabilir ve Akainu hariç diğerlerine baya etkili olur bence.Kazanacakken yine süre yüzünden bunu gerçekleştiremez muhtemelen.