Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro anca Pica gibi admlarla oynasın.Dof seviyesindeki adamlarla kapışşsın yiyosa,hani kaptanına denk ya :).
Dofy zoro'ya daldi da zoro mu kacti.Zoro tam dofy'e dalacakken araya fuji girdi.(Bu arada farketmedim sanma en sahsiyetli 2 karakterin fanlarini birbirine kirdirmaya calisiyorsun.Akainu sinsiligi sezdim senden)
 

karolla

Zoro anca Pica gibi admlarla oynasın.Dof seviyesindeki adamlarla kapışşsın yiyosa,hani kaptanına denk ya :).
Dofa saldırdı zaten. Amirale de saldırdı. Pikaya da benim dengim değilsin dedi. Burada zoro için yiyosa falan demek saçma olur. Ki kendisi jacki indirecek kişidir. Zira luffy gidiyor düğüne. Jack gibi hayvanat lawa 2 tane yumruk çaksa ruhunu alır. Onu anca zoro veya luffy tanklar. Lawin meyve gücü çok.enerji götürmese iyiydi ama adam yarim saatte perte çıkıyor. Tabi bu sadece bir öngörü böyle de olmayabilir. Hayaller hayaller..
 
@Marco Zoro Sanji'nin durumuna düşürülmez çünkü kendisi uçamıyor :D Belki birisi havaya fırlatırsa aynı duruma düşebilir ama yine de avantajlı. İlk bakışta Sanji'ye uçmak avantaj sağlıyor denebilir ama bu durumda gerçekten öyle mi? Sanji'ye arı dersek karşısındaki de örümcek :S Arının ne kanatları ne de iğnesi ağa yakalandıktan sonra işlemiyor. Fakat Zoro ağzında kılıç olan peygamber devesi gibi :D fazladan uzuvları yani kılıçları var ve kılıçlar avantaj sağlıyor. Ağzındaki ile sağ/sol elindeki ipi keserek bir elini boşa çıkarabilir yada parmaklarıyla kılıcı çevirip ipleri keser yine ellerini boşa çıkarıp kendini bir nebze savunur konuma gelebiliyor. Tabi savunabileceği yenebileceği anlamına gelmiyor, o ayrı mesele :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık