Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 813: Çay Partisi Davetiyesi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsimlerden birşeyler bulabilir miyim diye baktımda..
Vin Fransızca şarap, Smoke İngilizce duman.. yemedi :hhh:Şarap içip ot çeken bi mafya mı acaba bunlar :oleyo2:
 
Sanji flashback teori ; yazan oldu mu bimiyorum ama, Sanji küçükkende kızlara fazla baglıymış belkide ondan dolayı evden kaçmış, çünkü beşik kertigi gibi bir şeyinin oldugunu biliyormuş. Ayrıca tek neden buda degil sanjinin ailesinin malikanesinde çok sevdigi bir aşçı varmış sanjode onu çok seviyormuş yemek yapmayı yemegi servis etmeyi o adam sanjiye sevdirmiş ama ailesi hep sanjiyi ezmiş (tosun paşa emreder misali:) ) ve gün gelmiş bu aşçıyı ve ailesini ibretlik şekilde öldürmüşler sanjide bir fırsatını bulup kaçmış krallık artık her neyse oralardan ve zeff'le tanışmış.Yani 2. Bir Corazan vakası gibime geliyor. Bence taşlarıyerine oturttum:) Tutarsızlık varsa söyleyin.Ha teori orjinaldir,ing bilmedigim için yabancı forumlardan almış olamam.


Not: buarada banlamadan önce özelden bi uyarın be amaneden sana diyirum
Aynısını ben yazdım 2. Bir corazon değil sabo vakası olur bundan
 
@Dragon ,Hata yaptığın kısım ortalıkta dönen Grandline-Yeni Dünya teorisini %100 kabul etmiş olman bence.Her ne kadar Dress Rosa'ya kadar olay örgüsü benzeyerek gelmiş olsa da şuandan sonra değişmemesi için bir sebep yok.Şuan ki tayfa gücü ile akıl çerçevesinde yonkou düşürülemez.Seri bleach olur oradan buradan power up ile düşer anca o durumda bu seriye yakışmaz.

Sanji den enies lobby beklemiyorum, sonuçta bahsedilen bir ailesi var ve brook'un bile 50 yıllık yaşam molasına rağmen bilip korktuğu bir aile.Sanji güvende olacaktır milleti tek işkillendiren Oda'nın sanjinin yılı olacak demiş olması olabilir.Sanji'yi kurtarmak için BM ile savaş olacağı gram aklıma yatmıyor.

Şuan Caribou Luffy için ne ise,Luffy BB için odur karanlık meyvesi kullanıldığı sürece.BB luffy karşısına çıkacak çıkmasına ama çıktığında shanks,marco hepsi seriden çıkarılmış olacak düşünceme göre.BB diğer yonkouların ötesinde şuan için o konuyu açmaya gerek yok :).
sen benim ne yazdıgımı tam okumamısın sanırım ;) ben luffy linlini yener demiyorumki ; kidd & law ve luffy linlini yenerler diyorum. bu 3 muazzam yetenekli novada bir arada, bir yonko indiremiyorlarsa bu seri zaten bitsin.

olayın bleachle alakası yok. luffynin içinde ekstradan güc yok. linlinde hosuhoku kullanıcısı cıkacak, luffyde öyle. ikisindede meyve var. luffy dofu yendi, çünkü hakisini belli anlıgına dofun ötesine gecirdi. adam zaten bunla dogmus. linline bu güc yetmiyecek olsa bile, ben saboadydeki 3 lünün muhakkak birlikte savasacagı düşüncesindeyim hala.

teache gelince ; teach tamam belki en güclüdür bile ama su gercegi unutuyorsun, tek yumrukta ucurdu onu luffy. yani teach wb gibi bir tank degil. su an en büyük gücü titresimler yani deprem. ama luffy o son savasa kadar ne kadar gelişir bilmiyoruz. üstelik insanların hala daha düşünmedigi bir sey var. hakinin oldugu yerde, meyve gücünü asıyor kişi. peki lastik gücüne g4 veya g5 gibi formlarda ekstra haki gömersen, acaba baska bir meyve gücü o hakiyi asıp, luffynin lastik meyvesine etki edecekmidir ? :) olay burda bitiyor. tam beden haki gömdügünde karanlık nasıl bir etki bırakır kişiye ? shanks magmayı rahatca tuttu, karanlıgıda böyle tutamazmı mesela ? o yüzden caribou örnegi hiç gitmemiş. luffy caribouya tek atar gecer... ama su an bile g4 te luffy teache saglam bir kactane gecirmeden ölmez ;)

ayrıca ben e.odanın, luffye lastik meyvesini, sırf hakiyle muazzam uyumundan dolayı verdigini düşünüyorum ne zamandır. hiç bir meyve böyle bir avantaj saglamıyor.

yani tekrar ediyorum ;

1- ben o teoriyi kabul etmedim, istedigimde o degil... cok yavan olur cünkü. ama görünen o.
2- luffy tek basına nasıl doflamingoyla tam dövüsmediyse, linlinle de olası bir vsde tek basına dövüsmeyecegine inanıyorum. e.oda kidd ve ittifakını bosuna yapmadı bence , bekleyip görelim ;)
 
@Dragon ben senin Teach, Denizcilerin yanına kayabilir yorumunu destekliyorum, gerçek Teach de Ingiliz Kraliyet Donanmasina katılmıştı galiba. Ama savaşın Raftel sonrası öğrenilen bilgiler ışığında olacağını düşünüyorum.
 
@Dragon Genel olarak seriyi yorumlayışın herkes gibi benim de hoşuma gidiyor ve katılıyorum :) Ama bence nasıl eninde sonunda Dof'u tek başına aldıysa Luffy, Kaido'yu da ve Linlin'i indirecek kişi oysa onu da tek başına indirecektir. İttifak ile hareket etse de birkaç kişi ile yonko indirteceğini sanmıyorum ben Oda'nın.

Ha şu güç seviyesiyle nasıl yonko indirecek derseniz ben zaten ikinci bi time skip'e inanıyorum :)
 
teache gelince ; teach tamam belki en güclüdür bile ama su gercegi unutuyorsun, tek yumrukta ucurdu onu luffy. yani teach wb gibi bir tank degil.
Tank olmak önemli değil bence, WB ölürken bile tepki vermiyor, Teach ise ufacık şeylere bile tepki veriyor. WB ses çıkarmadan öldü, demek ki o her bir darbe etki ediyormuş. Luffy'yi geç, herkesin en güçsüz nova olarak gördüğü Bonney zincirlere bağlıyken Teach'e tekme atıyor Teach gene yerlerde ah uh diyor, şimdi bu kadar düşük bir dayanıklılığı olan birisi Yonko olabilir mi ? İstediğin kadar tehlikeli saldırı gücün olsun, Jack gibi bir izbandut zoanlı yumruğunu Haki ile bir kaplar adamın feleğini şaşırtır, Teach'in böyle bir darbeye Yonko olma macerası sırasında maruz kalmama gibi bir ihtimali yok denecek kadar az.

Zaten kaldığınıda gördük, Ace'in saldırıları, WB'nin depremi, Sengoku'nun şok dalgası vesaire, adamın dayanıklılığı iddia ediyorum en yüksek seviyede çıkacak, ama etten pühten inliyor işte, Oda öyle tasarlamış, nasılki tam tersi WB'nin kendisini öldürecek darbelere bile gıkı çıkmayacak şekilde tasarlamışsa.
 
@Dragon , Okudum da ilk paragrafta bahsettiğin şekilde anladığımı söyleyemem :).Birde seri bitmesin time skip verse Oda dünyanın en çalkantılı durumunda yani şuan,dönüşte her şeyi istediği bir dengede yeniden kursa cillop gibi olur.Seri de şuan bahsettiğin üçlü yonkou düşürürse komik olur görüldüğü üzere Dof bile law+luffy'ye fazla geliyor.
 
Namiyi, Brooku ve Chopperi (yani tayfa üyelerini) korumak için gitti. Robin gibi. Bunun yanında ölen kişilerin son gülümsemesini atarak BM'nin kucağına önceden tayfasıyla yolladığı bombayla aynı zamanda gidiyor. Daha ne tür bir mesaj versin Oda :/.
Bu insanlarda hiç okuma alışkanlığı yok. ya tam okumadın ya anlamadın...

Sanji namiyi brooku chopperi korumak için neden gitsin zaten iki saniye içinde dışarı çıkardı 3 nüde... Dışardada bir sürü mink var onları koruyacak ayriyeten istese kendide çıkardı minklerin hepsi sanjinin yanında yer alırdı asla götüremezlerdi kimseyi..

Sanji tamamen kendi istediği için gitti kulağına bişeyler fısıldandı aile meselesi var ortada çok büyük kumpas var diyorum alov !?

Yukarda yazdıklarımın aynısını tekrar yazdırdın bana helal olsun... Tayfayı korumak için felan gitmedi sanji az dikkatli okuyun şu mangayı ya
 

kör topal

Bu insanlarda hiç okuma alışkanlığı yok. ya tam okumadın ya anlamadın...

Sanji namiyi brooku chopperi korumak için neden gitsin zaten iki saniye içinde dışarı çıkardı 3 nüde... Dışardada bir sürü mink var onları koruyacak ayriyeten istese kendide çıkardı minklerin hepsi sanjinin yanında yer alırdı asla götüremezlerdi kimseyi..

Sanji tamamen kendi istediği için gitti kulağına bişeyler fısıldandı aile meselesi var ortada çok büyük kumpas var diyorum alov !?

Yukarda yazdıklarımın aynısını tekrar yazdırdın bana helal olsun... Tayfayı korumak için felan gitmedi sanji az dikkatli okuyun şu mangayı ya
Senin dediğin olabilir ama şöyle bir şey var ki ne dediğini bilmiyoruz. Yani belki öldürmekle de tehdit etmiş olabilir ailesi ile ilgili bir şey söylemiş te olabilir. Bunu ben de bilmiyorum sen de bilmiyorsun. O zaman aynı düşünmek zorunda mıyız kesin olmayan bir konuda? Değiliz. Dışarda bir sürü mink var diyorsun da o sırada Bege'nin adamlarının vurma olasılığı da var ki Sanji bunu göze alamaz göze alamadığı için de savaşmamıştı Nami'ler rehin olduğunda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık