Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 813: Çay Partisi Davetiyesi

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    165
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üzüyorsun :( Tamam baya sapık bir çocukta, tayfa için elinden geleni yapıyor sabi. Ama bir yandan da bir şey diyemiyorum. Sevmek zorunda değilsin tabii.
Bu sapıklık muhabbeti gırgırına çıkartılmış bir şey olsa da adamı kan kaybından götürüyordu neredeyse. Sanji'nin sapıklığı dışında bir sorunu yok fakat ben zaten bizim tayfaya bağlanmış biri değilim. Benim ilgilendiğim kısım her yeni arcta gelen kişilerin flashbackte görülecek hikâyeleri. O yüzden çok şey etmiyorum.
Ben dediydim zaten :D
Oda sanji'nin yılı diyorsa öldürür diye [ evlilik çıktı ] ölürse şaşırmam :cool:
Only Alive diye herkes korumaya çalışır-Ace'i de herkes korumaya çalışmıştı.-
Ardından birisi bir kadına yamuk yapar, laf atar. -Ace, WB'e laf edildi diye geri dönmüştü.-
Sanji'de geri döner ve geberir gider. -Ace gibi.-

Şunu da tekrar koyayım.
 
Sanji flashback teori ; yazan oldu mu bimiyorum ama, Sanji küçükkende kızlara fazla baglıymış belkide ondan dolayı evden kaçmış, çünkü beşik kertigi gibi bir şeyinin oldugunu biliyormuş. Ayrıca tek neden buda degil sanjinin ailesinin malikanesinde çok sevdigi bir aşçı varmış sanjode onu çok seviyormuş yemek yapmayı yemegi servis etmeyi o adam sanjiye sevdirmiş ama ailesi hep sanjiyi ezmiş (tosun paşa emreder misali:) ) ve gün gelmiş bu aşçıyı ve ailesini ibretlik şekilde öldürmüşler sanjide bir fırsatını bulup kaçmış krallık artık her neyse oralardan ve zeff'le tanışmış.Yani 2. Bir Corazan vakası gibime geliyor. Bence taşlarıyerine oturttum:) Tutarsızlık varsa söyleyin.Ha teori orjinaldir,ing bilmedigim için yabancı forumlardan almış olamam.


Not: buarada banlamadan önce özelden bi uyarın be amaneden sana diyirum
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sanji'nin deyimine göre "kılına bile zarar veremezler" ise, bu aile hükümentin üstleriyle bile ilişkili çıkacak gibi.
"OHAAAAAA!!!" dedirtecek şeyler çıkarsa ilerde güzel olur, yoksa faso fiso yeşilçam klasikleri gibi olacaklar hiç gerek yok böyle şeylere E.Oda. :mincika:
 
Bu arc tayfaya 2 kişi geliyor hazırlanın Jinbei ve Bonney gelecek. Jinbei bu arc tekrar görünür Big Mom ile ilişkisini kopartacaktı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık