Aylar önce ne teoriler üretmiş bu kapak üstünden. :T
Aylar önce ne teoriler üretmiş bu kapak üstünden. :T
1830 da Fransız Devrimi. BuyrunuzAylar önce ne teoriler üretmiş bu kapak üstünden. :T
Kesin bizden önce bulan da olmuştur şimdi bişey diyemem :TAylar önce ne teoriler üretmiş bu kapak üstünden. :T
Harbi he artık tam adı bilindiğine göre aranıyor posteri de değişir mi acep?..Kara Bacak Sanji ölecek. Vinsmoke Sanji doğacak. ''''
Biz daha çok Tsuru üzerinde duruyorduk. Vinsmoke'un bir ferdi olabilir kendisi de.1830 da Fransız Devrimi. Buyrunuz
Tabi ki. Her zaman bizden daha iyi bir Asyalı vardır. :TKesin bizden önce bulan da olmuştur şimdi bişey diyemem :T
WB tayfadakilere nasıl oğlum diyorsa, Big Mom da tayfaya aldığı kızları, kendi çocuğu olarak goruyordur, illa dogurmasina gerek yok.35 kızı nasil doğurmuş bu kadın. 18 yaşında başlamış olsa doğurmaya pudding evlilik çağında ise en aşağı 18 yaşındadır, big mom en az 71 yaşında oluyor tabi hic oğlu olmadıgini varsayiyorum. E bu seri de ortalama menapoz yaşı kaç? Bigmomin hiç oğlu olmadı mi ? Böyle güçlü bir kadının kocasi kim olabilir ? Hamileyken niye biri bunu dövüp indirmemiş gibi saçma sapan sorular geliyor aklıma
Ha bide her sene doğuruyorsa ne ara yonkou oldu var bide. Çocukta yaparım kariyerde mevzusunun dibine vurmuş
Vinsmoke "Blackleg" Sanji olur.Harbi he artık tam adı bilindiğine göre aranıyor posteri de değişir mi acep?..
Vinsmoke Sanji
Vinsmoke Sanji daha iyi.Vinsmoke "Blackleg" Sanji olur.
@ch3rl0b11n Rothschild diyorlar.
Belki Smokeleg falan olur.Vinsmoke Sanji daha iyi.
Daha önce bahseden olmadıysa ben demiştim.