Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 812: Gangster Capone Bege

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    179
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda bir Kaido, bir Big Mom diyerekten hayatta her şeyin olabileceğini anlatmaya çalışıyor sanırım. Dereyi görsen bile paçayı sıvama içinden bataklık çıkabilir demek istiyor bence. Alt katmanda neler anlatıyormuş neler. Bak sen bak.
 
Yorumları çok okumadım bu hafta o yüzden değinildimi bilmiyorum. Bege nin kendi içine girmesi kısmını zaten anlayamadımda asıl anlayamadıgım olay begenin trebol gibi akışkan bir şekilde koltuğa akıp biçimlenmesi @Smoker bir fikrin var mı one piece irdeleyen biri olarak?
Kendi içinde istediği her şeyi yapabiliyor muhtemelen.
 
3 milyar beli mi yazıyor ben mi yanlış gördüm... (şaka şaka yapmayacağım bunu :p )
Genelde bölümü Türkçe'sini bekleyip okuduğum için burada sayfalarca yorum oluyor ve her şey söylenmiş oluyor çoktan o yüzden yorum yapmamayı tercih ediyorum ama bu bölüm gerçekten yorumlar hayret edilecek düzeyde olduğundan birkaç şey yazayım dedim. Öncelikle Sanji'nin ayar yemesi meselesine gelelim. Sanji, Bege'den korktu mu? Hayır. Bege'ye saldırdı da gücü mü yetmedi? Hayır. Bege saldırdı da Sanji karşılık mı veremedi? Hayır. Peki ne oldu? Sanji gelenleri gördü, yanına Brook'u aldı, diğerlerinden ayrıldı. Bu ne demek? Sanji oraya savaşma ihtimalini göz önünde bulundurarak ve hazırlanarak gitti. Sonra Bege Nami, Chopper ve C.C.'yi rehin aldı. Bunun üzerine Sanji arkadaşlarının hayatını düşünerek bir hamlede bulunmadı ve Bege'nin dediklerini yaptı. Demekki ortada bir ayar falan yokmuş. Bu yaşananlardan yola çıkarak Sanji mi güçlü Bege mi? Sorusuna kesin bir cevap veremeyiz. Ayar yeme olayını çok basite alıyor bu forum. Mesela arc başında Zoro minkten ayar yedi muhabbeti de vardı. Hala böyle düşünen arkadaşlar var. Beklemediği bir saldırı karşısında şaşırmak ne zamandan beri ayar yemek oldu? O zaman Fujitora da Zoro'dan ayar yedi. O meşur "tehlikeli" dediği sahnede...
 
Karadul gibi, çiftleşip çiftleşip yiyordur adamları. :S
Çocuğu yapmasına gerek yok ya belki de zorla kız ediniyordur kendine. Yoldan bulduğu kızı alıp bu benim kızımdır diyordur. Sonra da keke falan satıyordur. Evlendiriyordur. WB'nin aile kavramı yoktur bunda o yüzden böyle dedim.
Bir arkadaş demiş kızları değil kardeşi de olabilir diye. Bölümü ilk okuduğumda bana da kardeşi gibi gelmişti BM'nin ama foruma girince herkes kızı dediği için merak ettim. (Bütün yorumları okumadım)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık