Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Portgas D. Ace Hakkında

Hatalı olduğu zaten ortada bir gerçek.Benim demek istediğim hata yaptı diye karakterden nefret etmek niye.Bu karakter zaten önceden de dengesizdi.Biliyordunuz yakalanışının nasıl olduğunu.Niye akainu dönüşü ve ölüm sonrası geliyor bu tepkiler ?

Gerçi sebebini biraz biliyorum.Genelde eskiden ace fanı olanlar yada gücü ve kendisini sempatik bulanlar kendisini bu şekilde öldürttüğü için bu konuda kızgınlar baya.Eskiden bende onlardan biriydim.İlk zamanlar.Daha olay bu kadar eski değildi.Fakat sonradan karakteri aslında sevdiğim için tepki gösterdiğimi farkettim.Çoğu kişinin de bu şekilde davrandığını düşünüyorum.
 
Şimdi de Luffy'nin ve diğer ölen/yaralananların da sorumluluğu Ace'in üstünde değil muhabbeti yapalım.
 
Gerçi sebebini biraz biliyorum.Genelde eskiden ace fanı olanlar yada gücü ve kendisini sempatik bulanlar kendisini bu şekilde öldürttüğü için bu konuda kızgınlar baya.Eskiden bende onlardan biriydim.İlk zamanlar.Daha olay bu kadar eski değildi.Fakat sonradan karakteri aslında sevdiğim için tepki gösterdiğimi farkettim.
Kendimi okumuş gibi oldum. :(
Gerçi ben hala nefret ediyorum. :artiz:
 
Luffy'e o hale düş mü dedi?

Ya yapma gözünü seveyim hiç mi sinirlenmiyorsun hiç mi gözün dönmüyor senin hiç zayıf noktan damarına basılınca gözünün dünyayı görmediği olay yok. :(
Şu üstte söylediğini hiç duymamış olayım. :(

Benim pek gözüm dönmez. Diyelim döndü, o gözümün dönmesinden daha önemli şeyleri de düşünmeye çalışırım. Ace'in orada kurtulmaktan başka her haltı kafasından silip atması gerekirdi. Tüm o keşmekeş sırf o kurtulsun diye yaratıldı ve sonunda da kurtuldu. Sırf bunun minneti için kurtulup arkadaşlarıyla bir şeyler içerek bunu kutlaması gerekirdi, her birine tek tek teşekkür etmesi gerekirdi. O mahçubiyetini sonraki olaylarda öne atılarak da gösterebilirdi.
 
He tamam diyip dönmeleri gerekti. Çünkü Ace en iyisini bilir.
Evet en iyisi bilir tabi ne sandın sen mi biliyon en iyisini?

@ch3rl0b11n
Şimdi olaya şöyle bak damarına basılan konu var ortada zaten babam dediğin adamı orada yanlız bırakmak istemiyorsun zor bela emekler boşa gitmesin diye gidiyorsun psikolojin allak bullak bu sinsi manupalatif herif seni gaza getiriyor gelirsin. Garp'ın psikolojisiyle ilgili satırlar dolusu analiz hani Ace'in psikolojisi nerde. :( Neyse zaten adamın kişilik özelliği kaçmamak alayına gider bir yapısı bunu da gören bilen sinsi herif üstüne oynuyor kazanıyor ki yine kazanması kolay olmayacak anlayınca zayıf olana saldırıyor bizim oğlanda kendini feda ediyor. Yaptığı iş o psikoloji ile gayet açıklanabilir ki bence mallıkla falan alakası hiç yok.
 
Son düzenleme:
Çocukluktan beri geliştirdiği takıntılar kendisininki yerine başkasının onurunu korumaya yöneltmiş. Havlayan köpeğe kışt deyip geçmemiş olması o durumda daha önce de yaptığı pek çok hatadan biridir. Yine de ne çok ne fazla, sebepsiz bir sevgim var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık