Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorduğun zaman Roger herkesten potansiyelli, herkesten güçlüydü. Buna binaen hem D. Olması yönünden hem de korsanlar Kralı'nın oğlu olması yönünden Ace'in bir adım ilerde olması gerekir. Ama Luffy var değil mi ? Ya he he, tamam Luffy :)
 
Jump Festa 2016'dan, Oda'ya göre gelecek yıl Sanji'nin yılıymış. Sanji hakkındaki gizemler ortaya çıkacakmış. Jump Festa'dan bilgiler geldikçe paylaşırım.
 
Sabo ayrı. Bir D. değil. Potansiyeli var tabi onunda ama D.lerin farkını tartışmam bile burda ama ace her yönüyle luffy gibiydi. Her ne kadar ölmek için yaratılmış bir karakter olsada potansiyel bakımından luffyden farklı değildi. Luffy gibi düşünse, yaşamak zor gelmese ve ölmese luffy e göre her türlü daha avantajlıydı. Hem 3 yıl önünde hem de babasının terekesisinin maşallahı vardı. Bunu bildiği için öldürdü zaten oda, ace luffy nin önünde engeldi luffy nin aşamayacağı bir çıtaydı. Yazık oldu ama luffye yardım eden abisi olarak yaşasaydı keşke. Luffy o zaman ace i kurtarabilse şuan seri nasil seyrederdi hep merak etmişimdir.
İşte aksini düşündük bence.Oda'nın bize anlatmaya çalıştığı ile bizim anladığımız farklı bence.Örneğin Ace'in h.haki patlattığını,üç kardeşin arasında yapılankarşılaşmalarda en iyisinin olduğunu hep küçüklüğünde öğreniyoruz.Benim undan anladığım Oda demiş ki:Roger'ın kanının bile birine nasıl etki ettiğini Ace üzerinden göstereyim yhut yine demiş ki bu nasıl olsa öldü ben istersem Ace'i şu kadar potansiyelli yapayım nasıl olsa serinin gidişatını etkilemeyecek diye vermiş odunu Ace'e vermiş odunu Ace'e.Ace de ateş tabi odunu aldıkça harlamış aldıkça harlamış.Benim Oda'nın bu olayları yazarken daha doğrusu çizerken kafasında kurduğunu düşündüğüm şeyler böyle.Tabii yorumlamaya açık bişey bu her kafadan başka bi yorum çıkaracak bi mevzuu.Ama bana göre Ace yaşasaydı yine de Luffy onu geçerdi.
Jump Festa 2016'dan, Oda'ya göre gelecek yıl Sanji'nin yılıymış. Sanji hakkındaki gizemler ortaya çıkacakmış. Jump Festa'dan bilgiler geldikçe paylaşırım.
Adamsın be :)
 
Jump Festa 2016'dan Oda'nın yorumu:

Okuyucularım bu aralar tekrar ve tekrar "Sanji ne zaman görünecek?" diye soruyorlar. Hirata-san (Sanji'nin ses aktörü) "Kahretsin, Sanji ne zaman görünecek?" diye soruyor.

Gelecek yıl Sanji'nin yılı.

Sonunda Sanji'nin doğumu ile ilgili gizemi açıklamanın zamanı geldi. Dressrosa arcı boyunca boy gösteremeyen bir çok Hasır Şapka için önümüzdeki yıl önemli olacak.


Oda film Gold'daki Luffy ve Tesoro ile ilgili yeni çizimler göstermiş. (İnternete düştüğünde film başlığında paylaşırım.)

Brook'un ses aktörünün 4 yıl önce "Usta Nekomamushi'yi görmeye gidelim." adında şarkı söylediği ortaya çıkmış. :D (Not: Video youtube üzerinden izlenebiliyor.)

 
Son düzenleme:
Sanji'nin sıraları geliyor yani. Bu arada doğumu ile alakalı felan bir şeyler dedi. Sanji'nin aileyi mi göreceğiz acep.:D Reyiz soylu çıkarsa şaşırmam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık