Bence Luffy'nin rakiplerinden birinin Kaido olacağı kesinleşti.Ya ne olacaaadı demeyin
Ben Kid ittifakıda indirebilir diye düşünüyordum.Yani ilerleyen bi zamanda
Ama şu son birkaç bölümdür olan gelişmelerle birlikte Kaido boss olacak diyor bana içgüdülerim
Birincisi Kaido kötü biri.Bu da iyi biri olmasından yüksek ihtimal.Çünkü adamının yaptığı şeyler ortada.Ne demişler bana nakamasını söyle sana kaptanını söyleyeyim.Bu da öyle Kaido'da tam dayaklık ,namussuz,zal,m ve en doğru tabir ile Luffy'nin en nefret ettiği tiplerden çıkacak.
İkincisi ise bana gelişen bana Dof'u ve inişini hatırlatıyor.Doflamingo'da inmeden önce onun inişine hazırlık mayetinde olaylar olmuştu.Örneğin adamlarını görmüştük bir arc önceden (Vergo,Monet,Casear).Dofa dair birkaç şey öğrenmiştik.Punk Hazardda resmen Dof'un inişi için hazırlık arcı olmuştu.
Şimdi ise aynı şey Kaido da oluyor.Sanki bi kaido arcı olacakmışcasına.Adamlarını görüyor (Jack,SheepHead) Ona dair birkaç şey öğrendik en önemlisi kendisini gördük,Luffy Dof'un bi adamını indirmişti şimdi de Luffy Dof'u indirdi ve muhtemelen bu kadar şeyden sonra Jack'te gidecek.Yani ben Doffy ile Kaido arasında böyle benzerlikler buldum.E. Oda Punk Hazardda Doffy'ye yol yapıyordu şimdi de Zou'da (Ve muhtemelen gelecek diğer arclarda) Kaido'ya yol yapıyor.
Kısacası Kaido'nun kafasını kıracak Luffy