Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] One Piece Rpg

  • Konbuyu başlatan Roronoa Zoro
  • Başlangıç tarihi

4 Deniz mi Grand Line mi?


  • Kullanılan toplam oy
    70
  • Anket kapatılmış .
Gm olmamak için ne yapmak lazım olmak için değil olmamak için:flaugh: Çoğu şeyi tasarladim ama yazmaya başlamadım sorun olur mu?
 
Yalniz 62 kisi oy vermis.Bunlardan 50 kisi oynasa kimsenin npc karakterleriyle tayfa kurmasina gerek kalmiyo.isteyen herkes 3-4 lu gruplar halinde gezebilir
 
Her önümüze gelen korsanfan üyesine dalmaya ne dersin:mincika::at::D
Eziklerle uğraşmaya gerek yok diye düşünüyorum kuracağımız organizasyon 5 veya 7 kişilik olacağı için yüksek ödüllü korsanları avlamayı daha iyi buluyorum.Hem para sıkıntısı ve herkezin istediği meyveyi alması için para zaten gerekli.
 
İlk başa Buster Call ile ilgili bir geçmiş yazayım dedim sonra senin gibi düşünüp vazgeçtim. :/
Yazan arkadaşların emeklerini aşağılamak için söylemiyorum, sonuçta trajedi olayını her mangada gördüğümüz için bilinçsizce oraya çekiliyor insan. ''köyüm,kasabam yandı,kimsem yok,korsan/denizci hayatımı kurtardı bende korsan/denizci olacam'' ne biliyim ödül avcısı,tapınakçılar falan var hikayeye oralardan başlanıp yürünmesini ben daha çok isterim. Ne bileyim arkeologlar var bu seride korsan yerine Koharo adasının ünlü arkeologu olup antik silahlara yürümek karakteri daha tehlikeli yapar mesela.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık