Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgi pıtırcığı olmaya gerek yok ayrıca benim düşüncem, kararım. Ne eksik, ne de fazla.

Dragon'da aynı şekilde hatalı fakat yapacağı yapmak istediği şey Yasoppla bir mi ? Yine de hatalı tabii . Roger'da aynı unkonun laciverti,Garp'a bile suç bulunabilir gerçi babasının bakmadığı çocuk için yine de elinden geleni yapmıştır benim için. Nami,Zoro ve geri kalan ne varsa bilmediğimiz şeyleri konuşmaya gerek yok.
Yok sen beni yanlis anladin madem usopp bu ise basliyo o zaman digerleride yapsin helede frankie demek istedim
 
Oda' nın genel anlayışına aykırı zaten bir karakteri ölüdürmek. Hele ki Sanji reyiz müthiş bir power up bekliyorum ben Sani fanlarının gazabından anca öyle kurtulur.
Şakadan takılıyorum zaten de dediğin gibi bende sağlam bir patlama bekliyorum geçen arc zoronun coşunu izledik bu arc sanjinin olucak gibi.
 
Canavar üçlüden dışlanmış hatta yerine Law geçti gibi yorumlar olsada o ''room'' en fazla kitchen room olur reyize karşı, reyizi özledik hele ki Zoro ile tatlı didişmelerini :D
 
@troysi55 Gece gece kahkaha attım. :hhh:Allah da seni güldürsün. Bu atışmaların altında gizli bir aşk yatıyormuş gibi sanki. Tayfada herkes çok uç karakterler olsa da karakter bazında birbirine en yakın bulduğum iki kişi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık