Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sakazuki vs. Marco & Jozu & Vista

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    208
Sen galiba bazı tartışmalar varken bu forumda değildin ? Üyelik tarihin 2015 gözüküyor, sanırım değildin. Anlatayım o halde, Akainu'nun çizik almadan o dövüşü kazandığını, ve 10 gün sürmesinin sebebinin de tamamen logia olmalarından kaynaklandığı gibi komik bir görüş ileri süren taraflı arkadaşlar vardı forumda, sonra gördük ki işin aslı öyle değilmiş, bizim dediğimiz gibi eğer o dövüş 10 gün sürdüyse Akainu dövüşün sonunda zar zor kıpırdayacak haldedir diyorduk, ve gördüğümüz üzere ağzı yüzü yamulmuş zaten.
Anlıyorum,benim söyleme sebebimi anlamışsındır zaten.
Dövüşe geleceksem çizik falan eyvallah Aokiji anlık hasar olarak belki de en iyi meyvelerden birine sahip fakat kulak+yüzün yarısı Akainu'da karşı tarafta da kol ve bacak.

Bunların dışında bu ikilinin dövüşü sırasında bolca haki kullandıkları varsayımında bulunabilirim. Birbirlerine hasar verme durumu için ve öyle bir savaş olmuş ki senin de bildiğin üzere koskoca adamın iklimi değişmiş.

Bu tür beceri ve güce sahip adamların gücünü kabul etmemeyi üzücü buluyorum. Onun haricinde bu vs de fanlık dışında yorum yapacak olursam.

Büyük ihtimalle Vista ölür,jozu baya tanklasa da hatta hasar verse de ağır yaralanır.
Bu vsdeki kilit nokta Marco. Şimdi diyebilir misin Marco'yu amiral harici diğer büyük güçlerde tekleyebilir ? Yahu herifin meyvesi çok imba birşey sınırını da bilmiyoruz. O yüzden bu tür konular Marco vb ne idüğü belirsiz karakterler üzerinden güçleri Gorosei(Mangaka) tarafından gücü tescillenmiş adamlara çamur atma küçük düşürme olayıdır,girişimidir.
@gyjbsch son cümle senin için değil yanlış anlaşılma olmasın. Savunduğunu gördüm çünkü :D
 
Son düzenleme:
Depreme kafa atmış adama, bu üçlünün saldırısı sinek ısırığı gibi gelir. Jozunu aokijiden aldığı kanı Akainu'dan alacağı da şüpheli zaten. Bu karşılaşma sabaha kadar surse berabere biter diyeceğimiz türden bi vs. Berabere şıkkı olmadığı için ezilmesin diye akainu'ya verdim zaten oyumu. Bu marcolar kazanır diyenler objektif olsunlar, karşılarında akainu değil de bir yonko olsa onu da alabilir diyebilirler mi.
Ahahahaahahaha Akainu ile yonkoyu bir tutuyor :D Ne varmış depremse.Teach'de hem yara aldı hem deprem yedi bilincini dahi yitirmedi.Eeee yani?Gitti emir verdi beyazsakala kuyruğu titrettirdiler. :(
 
@RocheFelix Anlamadım, neyi savunduğumu gördün? Her yerde var burada yok dediler bende sadece konuyu açtım. 2 tarafı da aşağılama gibi bir amaç gütmedim. Taraf olsam tartışmalara girerdim. Sıkıntı yok yani.
Benim tek kırmızı çizgim Dofy, o hariç her konuda uzlaşabilirim.
 
Ahahahaahahaha Akainu ile yonkoyu bir tutuyor :D Ne varmış depremse.Teach'de hem yara aldı hem deprem yedi bilincini dahi yitirmedi.Eeee yani?Gitti emir verdi beyazsakala kuyruğu titrettirdiler. :(
Bir tutmuyorum ama yakınlar mesele bu değil şimdi. Akainu'yu rahat alırlar diyebiliyosaniz, yonkoyu da rahat olmasa bile zorlansalar da alabilir diyebilmeniz lazım. Marco yonko seviyesi ya hani, hadi en kötü amiral. Jozu da öyle. 2,5 amiralin bir yonkoyu alması lazım, 1 amiralin ne yaptığı ortadayken.
 
Akainu'yu savunları puanlama üzerinden değerlemesi şu şekilde sanırım.
Yonkou 10, Akainu 10, Amiral 9.9
Marco 7, Jozu 6, Vista 5.

Yahu Akainu'yu yerin dibine sokmayalım eyvallah da diğerlerine de çöp muamelesi yapıyorsunuz. :/
Neyse göreceğiz yakında Yonkou adamlarının gücünü o yüzden içim rahat. :/
 
Eğer sen diyorsan ki Marco Akainu'ya hasar veremedi, o zaman sende bunun aksini kanıtlayacaksın ki tutarlı olasın, Akainu Marco'ya bir şey yaptığını ben göremedim, magma yumruğunu geri sektirdi, Marco'nun canı bile yanmadı. Bu durumda Marco, tek hamlede Akainu'ya hasar verse, yani canını yakmaktan daha fazlasını yapsa, zaten rahatça dövecek, adamın sadırısından da etkilenmiyor çünkü.

Garp'a bakın cevabı görürsünüz, Garp nasıl Marco'ya hasar verebiliyor, Akainu'da bu yok işte, fark buradan ileri geliyor, Akainu'nun Marco'ya üstün geldiğini gösteren hiç bir sahne bulunmuyor.
 
Marco Kizaruya havada tekme vuruyor.Yarayı geçtim iz bile yok.
Marco Kuzan'a habersiz uçan tekme vuruyor.Kuzanda iz yok.
Jozu yine Kuzana tek darbe vurabiliyor.Sonrasında Kuzan savaş boyunca başka tek saldırı almıyor.
Vista ve Marco aynı anda akinuyu kesmeye çalışıyor ama herifte çizik bile açmıyorlar

Yani bu durum bu heriflerin amiral savunmasını ve hakisini geçemediğini gösteriyor.

Sakazuki , ace'e vurunca tek darbede öldürüyor.
Jinbeiye tek vuruşta delik açıyor , Luffy bile etkileniyor
WB'e vurma fırsatı elde edince direk göğsünü deliyor
WB'in kafasına meigo ile vurunca eritiyor yarısını.
Kuzan ile dövüşüyor , bacağını eritiyor omzunu yakıyor.

Yani bu adamın dövüştüğü kişilerin hepsi , ya eriyor ya deliniyor.Hakisini kıyaslamak için efor sarfetmesine gerek yok.Çünkü WB'i delmeyi ve diğer amirali eritmeyi başarmıştır.

Şimdi amiralin olayı onların hakisini geçip logia olan bedenlerine zarar vermekte.
İstediğin kadar ortalama üstü korsan ol eğer bu heriflerin hakisini aşmassan logia özelliğini bile geçemiyorsun.

Marco marinefordda bunu başaramadı.fakat belirtiyorum başaramayacak diye birşey yok.Marco güçlü biridir elbet bir fırstta zarar verir ama karşısındaki herifin yediği darbelere dayanımı ve dövüş istikrarı ortada.
Jozu anlıkta olsa Kuzana zarar verdi ama sonrası olmadı.Jozunun Doflamingo kadar güçlü olduğunu bile düşünmüyorum çünkü Doflamingo Luffy'i hakisi en bitik anda anca kontrol edebildi ki Luffy kurtuldu bundan.Benzer şekilde Dof buzdan kurtuldu Jozu başaramadı.Klasmanı ne Dof nede Luffy kadar değil.
Vista içlerinde en avantjlısı kılıç ve buso ile bunu başarabilir.

İşin özü bu üç isim 10 gün savaşabilen adam karşısında ne kadar diretebilir?
açık verir mi ki verdikleri an biri elenecek bu belli.

Dövüşte önemli olan şey istikrar ve dikkattir.
Tek Taraflı bakıyorsun, Marco amirallere saldırdı ama amirallerde birşey yok. Bu doğru. Ama Sakazuki'nin de Marco'ya saldırıp birşey yapamaması da doğru değil mi? Marco amiraller kadar fiziki olarak güçlü olmasa da fiziki olarak güçlüdür. Yoksa Garp gibi adamın saldırısında yamulurdu direk. Üstelik Marco bir hayli hızla giderken bu yumruğu yiyor. Garp gibi bir adamdan counter yumruk alıyorsun ve anında yerden kalkıyorsun, hesap et :)
Diğer tarafta senin sürekli övdüğün Mihawk'ın saldırısını karşılayan Jozu var ki Mihawk hiç zorlamıyor usulca yoru'yu sırtına takıyor. Mangaka Mihawk'ın saldırısına "dünyanın en güçlü kesişi" dedirttiriyor.
Adamlarda ki defans cidden muazzam, bu yadsınamaz.

Sakazuki Ace'e vurunca tek darbede öldürüyor ama meyve hiyerarşisi var bu olayda. Aynı Ace Kuzan'ın saldırısını karşılayamıyor mu?
 
Akainuyu öldürecek,bir saldırı çıkar mı ? Bu üçlüden sorun bu bence.

Akainu üçünü aynı anda yenemez zaten.
 
Marco nun meyvesi anka , özelliği yenilenmek.aldığı hasarı kendi aleviyle iyileştirmek.
akainunun meyvesi magu magu logia magma adam.

Marco neden hasar almıyor demeniz ilginç.almamış olsa savaş sonrası sargılarla gezmezdi.
ayrıc Marco zarar görüyor:
http://kissmanga.com/Manga/One-Piece-Digital-Colored-Comics/Chapter-575?id=252070
Yüzündeki izden belli.Fakat iyileştirebiliyor yeteneği ile.
Bunun bir sınırının olduğunuda E.oda söylüyor.

Burda mesele ne kadar iyileştirecek kendini.
Ve Bu üç isim ne yaparak ne saldırısıyla Sakazukiye zarar verecek.

Eğer konuyu Marineforda göre değerlendiriyorsanız yazdım 3 isimde bu herife yenecek düzeyde hasar veremez.
:D O kadarını Luffy elephunt Gun ile yapıyor bi zahmet yapsın magma oğlan :/
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık