Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Çizgi Roman Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

Eventten sonra tek bir evrenin olacağı mevzusu şuan düşünülen tahmin edilen bir durum. Tabi bunun olmayacağını söyleyenlerde var ama tamamen yeni ve farklı başlığını kullanması da işi bulandırıyor.
Umarım Battle World de yok olmaz. Ana evrene sevilen karakterler i mülteci olarak alsalar bile kendi evrenlerindeki dokuyu aynı tadı vermicek.

Olası bir birleşmede ana evrene eklenicek karakterler (kendi teorim)
Spider-Gwen (kesin gözüyle bakıyorum)
X-Men 92 den Rogue ve AoA den Storm
(kanıtım: duyurulan hatunlardan oluşan Avengers afişinde ana evrenden olmayan tek Rogue ve Storm var . Ne yani ana evrendekilerin işlerimi çıktı? Yoksa öldüler mi?)
Ultimate evreninden Miles ve Old Man Logan dan Wolverine abi.
2099 danda Miguel mi neydi o elemanın serisi yeni başladı. Harcamazlar herhalde
 
Benim düşüncem de tek bir evren olacağı üzerine. Çünkü paralel evren mevzuları işin içine girdimi okuyucu açısındanda sıkıntılı bir durum. Marvel bu durumdan kurtulmayı düşünmüş olabilir.
Yok abi düşünce değil bu, bu iki evrenin birleşeceği açıklandı bile. Mesele Battleworld'de yer alacak diğer 20 kadar evrene ne olacağı.
 
Yapma bee. Çok üzüldüm buna işte diğerlerini harcıyacaklar sanırım
Ben sanmıyorum harcanacağını, bu temaları o kadar fazla yedirdiler ki şu saatten sonra her hikayeyi tek gerçeklikle kısıtlı bir biçimde işlemek sıkıntı doğurur. New 52'deki gibi yeni bir multiverse kurulacak diye düşünüyorum ben. Ama olmaz olmaz da dememek lazım, şimdiye kadar bu 20'nin dışındaki onlarca evreni harcadılar mesela.
Eventte birleşeceğini biliyorumda sonrası için demiştim. Event sonrasında tek evren olacağı açıklandı mı?
Evet.
 
ŞU KONUyu görünce aklıma takıldı, Wonder Woman isimli hatun ne kadar güçlü acep, yetkili bir abi cevaplarsa sevinirim. :(
La "banbina vs.." diye googlede aratıp bütün konuları okuyormusun sen wonder womanla banbina ne alaka :D Geçen bi animasyon izlemiştim wonder woman vardı captan americanın az biraz daha güçlüsüydü orada ama orijinalde ne kadar güçlüdür bilemem
 
La "banbina vs.." diye googlede aratıp bütün konuları okuyormusun sen wonder womanla banbina ne alaka :D Geçen bi animasyon izlemiştim wonder woman vardı captan americanın az biraz daha güçlüsüydü orada ama orijinalde ne kadar güçlüdür bilemem
Aynen, biz pek tartışmıyoruz ancak yabancılar sayfalarca tartışma yapıyorlar, epey keyifli oluyor, İngilizcem olmamasına rağmen ne kadar keyifli tartıştıklarını anlayabiliyorum, o derece. :oleyo2: Bu arada Banbina değil, Bambina olacak, n-b çatışması var orada. :(

Wonder Woman'a ilişkin paylaşılan resimleri atayım buraya, yetkili ağabeyler çıkarım yapsınlar. :D
 
Wonder Woman ne kadar güçlü bilemem ama en taş süperkahraman olduğu kesin :ehe:. Galiba New 52'de Superman götürüyordu bunu:ehe:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık