Gene başladın GutslığaWonder Woman ne kadar güçlü bilemem ama en taş süperkahraman olduğu kesin . Galiba New 52'de Superman götürüyordu bunu
Gene başladın GutslığaWonder Woman ne kadar güçlü bilemem ama en taş süperkahraman olduğu kesin . Galiba New 52'de Superman götürüyordu bunu
Çıkacaktır elbet bir gün, ama 2020 den önce çıkacağını sanmıyorum.Bu arada Word War Hulk filmi çıkacak mı?
Sadece Dark Avengers'i okursan olayların o noktaya nasıl geldiğini anlayamayabilirsin. En azından İç Savaşı okuduktan sonra Mighty Avengers ve New Avengers serilerini + olarak Gizli İstilayı da okursan olaylar kafanda oturur.Dark Avengers okumaya değer mi?
Mark Ruffalo 6 filmlik bir kontrat yapmıştı. Age of Ultron sonrasında ise geriye 4 film kalıyor. Filmlerden biri Avengers: Infinity War. Geri kalan 3 filmin içinde ise Hulk filmi olacağını düşünüyorum. Planet Hulk ve World War Hulk olarak, Hulk'a has 2 film de yapabilirler.Hulk'a neden bir film daha çekmezler anlamıyorum. Ilk film kötü olabilir ama şu yeni Hulk aktörü ve Avengerslarda gösterdiği performans ile 6-7 yıl önce çekilmiş o filmin etkisi yok oldu bence. Hayır birde Hulk halk Tarafından bilinip çok sevilen bir karekter kesinlikle bir üçlemeyi hak ediyor bence. Üstelik malzemede var çizgifilmdeki şu iri kafalı arkadaşın orjini atıldı ilk Hulk filminde