Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Çizgi Roman Sohbet, Soru, Haber ve Tartışma

az önce batman'nin hiç bilinmeyen bir hikayesini öğrendim

adı Return of bruce wayne?
Henüz okumamışlar ve ya okumayı düşünenlere bu yazıyı önermiyorum çünkü Spoiler içerir
Batman, darkseid ile olan bir dövüşte omega ışınları tarafından vurulur. Millet sadece kemikleri ve kostümü(?) kalmış kahramanımıza ağlarken bruce wayne milattan önceki bir zamanda uyanır. Meğer onca enerji onu geçmişe yollamıştır. Bu mantığı en sevdiğim jl serisi olan justice league unlimited de de görmüştüm ve yine aklıma yatmamıştı. Her neyse peşinden bizimki hafızasını kaybeder ve nedense insan yarasa ( man of bat ) olup milleti tokatlamaya başlar. Ancak donarak bir buz kalıbına tıkışır ve hop korsanlar zamanına atlar. Hangi ünlü korsan olur dersiniz? zehahahaha. Ehm peşinden tayfasıyla günümüzde kullandığı yarasa mağrasını bulur. Orada bir zamanlar büründüğü kimlik olan man of bat'e tapan yarasa adamları bulur. Ardından her nedense kendini yahşi batıda bulur. Orada yediği bir kurşun peşinden kendini 70lerde bulur. Kendi ailesini vuran katilin peşine düşer. Tabii hafıza kaybından dolayı bilmez olan biteni. Bu sırada annesiyle tanışır.-buradan itibaren tam emin değilim.- Meğer annesi, babasını öldürerek man of bat'e tapan arkadaş grubuna girmek istemektedir. Suçu da bizimkine atmak için bir plan yapar. Başarılı olur, olmaz, her neyse, olaylar gelişir ve kadın bu adamı canlı canlı yakar. Bunun sonucunda sonunda batman günümüze ulaşır ve darkseid der ki "seni evreni yok edecek saatli bir bomba olasın diye zamanda yolculuğa çıkarttım artık zaman zıpzıpı olarak evreni yok edebilecek kadar çok enerji toplamışsındır". Tabii her anlamadığım bir nedenden ötürü bizimki jl'!ye dalar ve ölür. Uyandığında enerji falan kalmamıştır mutlu son.
Bilmiyorum neden yazdım bunu ama ilginç geldi. Bazı hikaye boşlukları ve mantık hataları dışında- eğer herşey mantıklı ise de tamamını çevirmekle uğraşmadım çünkü tembelim- orjinal bir fikir diyebilirim. Bu yüzden yazdım yani. Amacım buydu, evet.
 
Ben hala Flash'ın nasıl yenildiğini kafamda canlandıramıyorum. Dün Immortals izledim, oradaki Ares'in gifini yaptım bakın;
Ve Flash bana anlatılana göre Ares'ten çok çok daha hızlı bir karakter olmalı. Ya DC karaktere verdiği gücün altından kalkamamış yahut da başka bir iş var bu işte ama çözemedim.
Bu daha iyi :cool:,
[YOUTUBE]qtnMy2aSOWQ[/YOUTUBE]
(x-men son filmden quicksilver sahnesi, spoiler olabilir)
 
Bakma sen bu sahnedede çalan müzikle hareketlerin yapılış hızı arasında senkron sorunu var. Adam herşeyi 1 saniyede yaparken müzik 15 -16 saniye kadar çalıyor. Ibretlik hata ama sahne çok hoş olduğu için yutuyoruz. (X-2 deki filmin başındaki Nightcrawlar'ın seri ışınlanmalı sahnesiyle ölümüne yarışır.)
Müzik olayı tamamda, ışınlanma sahnesindeki problemi anlayamadım :bilmem:,
[YOUTUBE]uLOMdddg11A[/YOUTUBE]
 
Bu hangi filmden lan ? Hay ... ... spoiler yedik iyi mi. :D Elaman hızlı mı, yoksa zamanı mı durduruyor ?
Son çıkan x-men filmi adı gelmişini geçmişinimi neydi, bu elemanda hızlı hacı Flash'ın supi ve türevleri karşısında yapması gerekeni yapıyor işte ama ne kadar hızlıdır bilmem biri aydınlatırsa güzel olur
 
Bakma sen bu sahnedede çalan müzikle hareketlerin yapılış hızı arasında senkron sorunu var. Adam herşeyi 1 saniyede yaparken müzik 15 -16 saniye kadar çalıyor . Ibretlik hata ama sahne çok hoş olduğu için yutuyoruz. (X-2 deki filmin başındaki Nightcrawlar'ın seri ışınlanmalı sahnesiyle ölümüne yarışır.)
Kendine özel CD çalar ayarlamıştır, aşırı hızlı oynatıyorsa müziği senkron sorunu yoktur.
 
Millet dc comics çizgi romanlarını (saçma oldu :D) okuyabileceğim ücretsiz bir kaynak var mı ben bulamadm :/ Türkçe olursa 10 numara olur ama İngilizceye de razıyım.
 
Millet dc comics çizgi romanlarını (saçma oldu :D) okuyabileceğim ücretsiz bir kaynak var mı ben bulamadm :/ Türkçe olursa 10 numara olur ama İngilizceye de razıyım.
tcctakimi.blogspot.com, turkcecizgiroman.blogspot.com bu ikisinde DC çizgi romanları var, stoklamaya erken başla eğer çizgi roman basılırsa sitelerden kaldırılıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık