Beklentin neydiki bu kadar beğendin ? Standart bir çizgi roman ve kimse iyi bir not vermedi.Avenger vs x man beklediğimden iy, çıktı. M housa bağlamaları ve olay akışı iyiydi.
Birisi bana sandman serisinin orjinal cildini bulabilir mi?
Yaz boyunca muğla izmir bursa edirne ankara ve istanbulda ardım bulamadım!
TeşekkürlerBildiğim kadarıyla: Green Lantern oluşumu kontrol edilebilir güç olarak iradeyi benimsiyor ve yüzük rengi yeşil oluyor. İradeyi temel aldıp bunun üzerine Green Lantern oluşumunu kurduklarından diğer güçler bir şekilde bastırılıyor. Yanılmıyorsam En Karanlık Gece hikayesine giderken bu güçler açığa çıkmaya başlıyor. Ve bu renklere göre birlikler kuruluyor. Bunlar:
Yeşil - Willpower = İrade - Green Lantern Corps
Kırmızı - Rage = Öfke - Red Lantern Corps
Turuncu - Greed / Avarice = Açgözlülük - Orange Lantern Corps
Mavi - Hope = Umut - Blue Lantern Corps
Mor - Love = Aşk - Star Sapphires / Star Sapphire Corps
Sarı - Fear = Korku - Sinestro Corps
Çivit Mavisi - Compassion - Şefkat / Merhamet - Indigo Tribe
Birde bunlardan ayrı olarak ölümle beslenen Black Lantern Corps var ki bu hikayenin oluşma nedeni bu gruptu. Sonunda Kyle Rayner üstteki güç yüzüklerini kontrol edip Black Lantern Corps'a karşı White Lantern'a dönüşüyor. Umarın açıklayıcı olmuştur.
O adam var ya o adam bence sorma izle spoiler yeme fanıyım o karakterin.Arrow dizisinde Oliver'ın kankasının babası epey *****lı bir abiye benziyor. Çizgiromanda bir karşılığı var mı onun ?
http://en.wikipedia.org/wiki/Merlyn_(DC_Comics)Arrow dizisinde Oliver'ın kankasının babası epey *****lı bir abiye benziyor. Çizgiromanda bir karşılığı var mı onun ?
Dizide çıkmış tüm comics karakterlerini bir listelesene Baki. DeathStroke - Merlyn ...
Spoiler sayılmaz ya bu, oturup kimmiş diye araştırmam da en azından çizgiromanda var mı yok mu, adı ne vs diye merak ediyorum.O adam var ya o adam bence sorma izle spoiler yeme fanıyım o karakterin.