Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Sabo vs. Marco

Sabo vs Marco

  • Sabo alır.

    Kullanılan: 37 25.7%
  • Marco alır.

    Kullanılan: 78 54.2%
  • Berabere

    Kullanılan: 9 6.3%
  • Kararsızım.

    Kullanılan: 20 13.9%

  • Kullanılan toplam oy
    144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bende Morco'nun daha guclu bir karekter olmasini isterdim ama en fazla Sabo kadar olabilir bence.
Keske Benbeckman gibi bir silah ile amiral durdurabilseydi veya Jack gibi amiral,koramiral ve eski filo amiralinin oldugu üç gemiden ikisini tek basina batirabilseydi.
Ama Marco da bunlarin yarisini bile goremedik.
Bence fazla sisirilen bir karakter
Marco'ya şişirilmiş deyip Beckmann'ı örnek vermeseydin keşke.
 
Savunma dediğin şey, yenilenme. Haki mavi alevlere değil de asıl vücuda vurduğunda (bkz: garp'ın marco'ya vurması) o savunma dediğin şeyi görürüz.
Ee tamam işte, Garp gibi adam vuruyor Marco'dan kan akmıyor, sen değil miydin başka bir konuda Garp, Marco'yu kanatamadı diye Garp'ın Kaido'ya karşı etkisiz kalacağını söyleyen ?
 
Abi Garp Amiral üstüydü o zamanlar yani o zaman yenilirdi büyük ihtimal.
Gençlik zamanında Garp'a yonkou gücünde desek bile Marco'nun nihai noktasını bir amirali yenebilecek seviyelerde görüyorum ben kardeşim.. Benim kafamdaki güç şemasına göre sağlam bir yonkou totalde iki amiral gücündedir. Bundan aşağı bir güç seviyesi beklemiyorum yonkoulardan. Dolayısıyla Marco gibi yonkou tayfasının 1. tümen komutanı olmuş bir adam çok zorlanarak da olsa bir amiral alabilmeli. Buna göre de amiral alabilen bir adamı kimse 3 yumrukta bayıltamaz. Yenilir-yenilmez orası tamamen ayrı bir muhabbet.

@Kaidou

Haklısın. Ancak Garp'ın vurduğu yumruğu gördük işte. Marco yoluna devam etti gayet rahat. Hasar elbet olacak. Adamın Marineford'da avuçlamadığı nane kalmadı olsun o kadar :D
 
Marco'ya şişirilmiş deyip Beckmann'ı örnek vermeseydin keşke.
Demek istedigim pek anlasilmamis.wb adamlarinin hic biri beklentilerimizi karsilayamadi.Ayni sekilde Marco da pek birsey yapmadi.Bu seviyeye gelmis adamlarin en azindan yaninda bir koramiral gotermesi gerekirdi.Onlar savas alinina indiginde bazi adamlarin tirsmasi gerekirdi.

Ama bazi arkadaslar Luffy'i uckez kurtadi diyor.Kurtadi ama kurtardigi sahnelere bakin.Ornegin Akainu'nun karsinda 5 dk daha kalsa onuda obur tarafa yollayacakti adam.Aokiji'ye ise farkinda degilken saldirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık