Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DEGLEF

Söylendi bilmiyorum ama bu pençe Jack'inse karasakal değilde bu açmış olmasın Shanks'a o yarayı.
 
BB dururken.

Mustafa ben bi ittifakın yonko indireceğine ihtimal vermiyorum..İndiremez demek değil bu.Hani indirdi diyelim onun yerine geçecek herif şimdiden belli olmazmıydı.Bence Kid de Luffy de tek başlarına indirecekler yonkoları.Bi yonkonun inmesi bi amiralin ya da bi shichinin görevinden ayrılmasına benzemez.Luffy ve Kid yonko indirdi mi yonko olurlar işte onların yerlerine.

@Kaidou sence Luffy seri sonunda Kaido'yu yenecek güce erişemez mi?
Luffy-BB olayı biraz daha farklı. Karşılaştıkları yerde ölümüne bir dövüş olacak ve Luffy onu orada indirecek.

Diğer yazına gelelim. Neden bir Yonkou'nun yeri dolmak zorundaymış gibi düşünüyorsun ki? Bir Yonkou'nun inmesiyle olaylar daha da karışacak işte,denge falan kalmayacak.

Luffy KK olacaksa Yonkou kavramı bitecek gibi duruyor ayrıca.
 
Gücünü bilmediğimiz Dragonu Yonkolardan üstün tutup fan olmadığını iddia ettikten sonra,en güçlü yaratık ilan edilen Kaidoyu övdü diye birisine hardfan demek gerçekten komik.
Dofy amiral gücünde demek fan olmak için yeterli, milyon tane kanıtın bir Önemi yok.:/ Üşenmesem uzunca bir inceleme yaparımda 1 kişi bile fikrini değiştirmez.

Dragon karizma işte yapacak bir şey yok 1.5 yonkou ediyormuş.:/
 
Öldürmesine gerek yok. Ölüm yoluna sokacak Kaido'yu. Kaido ondan sonra zaten ölmekten vazgeçecek. Hani Şabanın bir filmi vardı. Dayak yemek için adamın yanına getiriyordular. :D Orda ki mesele gibi olacak.:D
Luffy bu Kaidoyu G4 le yenemiyeceğini anlar yolumda duruyosun der G5 açar bunu dayak manyağı yapar. Sonra Kaido imana gelir intihar etmekten vazgeçer. Sonunda senin gibi birini buldum WB der :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 75)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık