Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca WB'yi yenemeyeceğini ve elimde mantıklı nedenler varken Kaidou'yu yüceltmemişken hardfan yaptınız ya, o da iyi. Serilerden bir tek İtachi için "Fansın" deseniz anlarımda Kaidou'ya Hardfan yaptınız ya helal. Yalnız fanboy değilmiydi o :D
 
Not: Akainu > Kaidou, Luffy > Kaidou vs. diyenler varken beni fanboy yaptınız, neyse.

Gördük işte sağol. Gyj, Alphamis ve Zoro fanı bir sayko vardı nickini unuttum onların yanına yazdım seni.
Sen hiç aynaya bakmıyorsun sanırım :(

Bana diyen hiç çıkmadı daha. Hater dedilerde fan demediler daha :/
Geçenlerde Luffy fanı diyorlardı, Şimdi Luffy hateri. Sanırım orta karar oluyor böyle :D

Zamanla WB haterlığına doğru kayacak mevzu ki en sevdiğim karakterler listesinde ilk 5'e girecek birini nasıl haterim yaptınız anlamadım :D (veya yapmaya mı çalışıyorsunuz)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bana diyen hiç çıkmadı daha. Hater dedilerde fan demediler daha :/


Yok yok sen hardfansın hak verdim insanlara.

Ayrıca flood yapma şu mesajları birleştir. Düzenle seçeneğini yeni sekmede açarsan çalışır.
Öğrendiğim iyi oldu, bundan böyle "flood yapma yeaa" diyenlere açıklama yapmayacağım. Ayrıca nereden çıkardın o fanboyluğu, hadi WB'i aldı da demedik, yara verdi dedik ki bir Yonkou'nun yaşlı bir Yonkou'ya yara veremiyorsa o Yonkou, Yonkou değildir.

Bununla birlikte hafif Fanlığa kaymış olabilir, Luffy ana karakter olduğu için alabilir. Benim dikkat çektiğim nokta savaşmayacaklarıydı(dolayısıyla ikisi de yenişemeyecek).

not:Yonkou, İmparator olarak yazdım kısaca. Biliyorum 4 İmp demek olduğunu.
 
Orası ayrı,ona lafım yok.Luffy ile denk dövüşebilen kişiler çıkabilir . Luffy'nin Wb'si kim olacak onu bilmiyorum işte.Belki Kid reyiz o görevi üstlenebilir bak.
BB dururken.
Kaido ittifakla inecek.En son ve en büyük darbeleri Luffy vuracak ama tek başına yapabileceği bir şey değil bu.Law yanında olacak,belki Drake de katılacak o ekibe.Kaido'dan sonra inecek Yonkou kim ise işte o zaman tek başına indirecek Luffy.
Mustafa ben bi ittifakın yonko indireceğine ihtimal vermiyorum..İndiremez demek değil bu.Hani indirdi diyelim onun yerine geçecek herif şimdiden belli olmazmıydı.Bence Kid de Luffy de tek başlarına indirecekler yonkoları.Bi yonkonun inmesi bi amiralin ya da bi shichinin görevinden ayrılmasına benzemez.Luffy ve Kid yonko indirdi mi yonko olurlar işte onların yerlerine.

@Kaidou sence Luffy seri sonunda Kaido'yu yenecek güce erişemez mi?
 
Gücünü bilmediğimiz Dragonu Yonkolardan üstün tutup fan olmadığını iddia ettikten sonra,en güçlü yaratık ilan edilen Kaidoyu övdü diye birisine hardfan demek gerçekten komik.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 103)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık