Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 805: Mink Irkı

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    115
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha önce dendi mi bilmiyorum ama nami kendi klonunu yapmıştı.
Belkide nami sayesinde bunları kandırmışlardır.
 
Enel ciddi ciddi küçümseniyormuş onu anladım, Carrot bile kıytırık elektriği ile Zoro'nun canını yakıyorsa yıldırım logiası Enel mundar eder. Üstelik gözlem hakiside var.

Boşuna Oda bu adama 500 milyon eder dememiş.
kücümseniyordu tabiki ;)

ben diyorum hep verin bana enelin meyveyi kk olayım :D adamın hakiside var. yani kenbunshokuyu o kadar geliştiren adam( ki dresrosaya tam bir kami gibi hükmederdi mantrası ) , azıcık düşünüp busoshoku kasamıyacakmı ? adam iki düşündü lastik meyvesinin zayıflıgını buldu hemen. robin daha onu uyutmaya calısırken, canın yerini anladı. altın madeninin iletkenligiyle tasarım harikası ucan gemi yaptı.

enelin zayıflıgı bizim 3 canavar amiralimiz kadar dourikisinin olmaması. ama meyve gücü öl muazzam ki robin o gücü görünce aokijiyi görmüş gibi korkudan dondu :)

ama işte 500 milyon ederdi o haliylen en fazla. bizim amiraller ise 750 ye ucuza giderler :p
 

Croco-Boy

Şu saçmalayan konuyu saçma sapan yerlere çeken post kasmaktan başka bişebilmeyenleri konudan bir admin olsa keşke... Son 5 sayfa resmen çöp

Konu yorumum ;

Mink kabilesinden sadece Carrot ve gardiyanların güç oranına bakınca ne kadar güçlü bir kabile oldukları belli ve binlerce minki 2 haftadan kısa süre içinde ortadan kaldıran Jack'in gücünü düşününce eğerki Bu arkın bossu Jack olursa inanılmaz güzel sahneler görülecek demektir. Smile , Zoan ve bir çok konuyla ilgili soru işaretleri giderilecek ve gün ışığına beklenen bilgiler çıkacak
 
Daha önce konuşuldumu bilmiyorum Luffy ile Vananın sohbetin de aya vurgu yapılmış Dragon Ball da dolunayda Super Saiyajınler güçl erinşn doruğuna çıkıp başka forma geçiyolardı burada olabilirmi.?Ve Sanji deyince Vana nın duraksaması fikrimce Sanjiye dair çok şey öğrenebiliriz bu arcta ve extra bir power up almalı alacaktırda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık