Meyvesi tam kılıç kullanıcılarının zıttı. Zoro nun karşısına bir daha çıkartmaz Oda, kıyamaz Zoro'suna.![]()

Meyvesi tam kılıç kullanıcılarının zıttı. Zoro nun karşısına bir daha çıkartmaz Oda, kıyamaz Zoro'suna.![]()
Niye yahu Luffy boğalarla kafa falan tokuşturuyor eğlenceli benceBakalım nasıl gelişecek olaylar. Kısa sürse bu arc iyi olur.
![]()
Wano'yu görmek istiyorum o yüzden. Yoksa bu arc da güzel eğlenceli bir arc.Niye yahu Luffy boğalarla kafa falan tokuşturuyor eğlenceli bence![]()
Yakalarsa zorlar. Carrot ın Enel kadar hızlı ve çevik olduğunu düşünüyorsan zorlar. Carrot ın Enel kadar olmasa bile eh seviye kenbonshoku hakisi varsa zorlar.Enel birebirde hala Sanji ile Zoroyu yener.Elektriğe dayanacak kadar Hakileri yok,ama Zoro epeyi zorlar bu sefer.
Zoro Carrotun 1 milyon volt bile olmayan bu elektiriğine bukadar efor sarfediyosa Enelin 200m volt ultisine karşı kül olma olasılığı var.Enel birebirde hala Sanji ile Zoroyu yener.Elektriğe dayanacak kadar Hakileri yok,ama Zoro epeyi zorlar bu sefer.
Ezilme falan yok yahu,forumca Zoro hater'ı olduğumuz için bulduğumuz fırsatta gömüyoruz sadece. :/Zoro nerde ezildi ben farklı sayı mı okudum ne oldu ? biri açıklar mı
Sanjide birseyler var düşünüyorum ben. Oda heryerden ona vuruyor. Zoroya kıyıp yaptıramadıklarını hep ona yaptırdıEzilme falan yok yahu,forumca Zoro hater'ı olduğumuz için bulduğumuz fırsatta gömüyoruz sadece. :/
Sayıya bir kez daha baktım da Sanji tarafı harbiden hapı yutmuş gibi. Jack kaldırdı galiba bizimkileri.Jack Dof'u alamayınca hıncını bizimkilerden çıkarmaya karar vermiş olabilir.