Şu meyvesini anlatsana bizeMeyvesi tam kılıç kullanıcılarının zıttı. Zoro nun karşısına bir daha çıkartmaz Oda, kıyamaz Zoro'suna.![]()

Şu meyvesini anlatsana bizeMeyvesi tam kılıç kullanıcılarının zıttı. Zoro nun karşısına bir daha çıkartmaz Oda, kıyamaz Zoro'suna.![]()
Zaman uymuyor. Jack için 1.5/2 hafta önce adayı elden geçirmiş deniyor. Dofun İD a yolculuğu ise 1 hafta öncesi.Ezilme falan yok yahu,forumca Zoro hater'ı olduğumuz için bulduğumuz fırsatta gömüyoruz sadece. :/
Sayıya bir kez daha baktım da Sanji tarafı harbiden hapı yutmuş gibi. Jack kaldırdı galiba bizimkileri.Jack Dof'u alamayınca hıncını bizimkilerden çıkarmaya karar vermiş olabilir.
Adayı yıktıktan sonra mı Dof'un peşine düştü diyorsun? Bilmiyorum olabilir de. Zaman olayı benim de aklımı kurcalıyordu.Bizimkiler Zou'ya giderken Jack nasıl oluyor da Dof'un peşine düştükten sonra o adaya daha erken ulaşabiliyor diye. Haklısın bu konuda.Zaman uymuyor. Jack için 1.5/2 hafta önce adayı elden geçirmiş deniyor. Dofun İD a yolculuğu ise 1 hafta öncesi.
Havada süzülmesine yaraya kilo kilo, fuwa fuwa ve hira hira karışımı bişi. Detaylar yakında.Şu meyvesini anlatsana bize![]()
Bence yanılıyorsunHavada süzülmesine yaraya kilo kilo, fuwa fuwa ve hira hira karışımı bişi. Detaylar yakında.
Eğer Sanji, Nami falan Luffylerle aynı sürede gittilerse Zouya Jackla hiç karşılaşmamış olmaları muhtemel. Zira arada 4 gün fark kalıyor.Adayı yıktıktan sonra mı Dof'un peşine düştü diyorsun? Bilmiyorum olabilir de. Zaman olayı benim de aklımı kurcalıyordu.Bizimkiler Zou'ya giderken Jack nasıl oluyor da Dof'un peşine düştükten sonra o adaya daha erken ulaşabiliyor diye. Haklısın bu konuda.
Bakalım.Söylediklerin mantıklı ama Jack ile sürtüşme yaşanmıştır diye düşünmeden de edemiyorum.Eğer Sanji, Nami falan Luffylerle aynı sürede gittilerse Zouya Jackla hiç karşılaşmamış olmaları muhtemel. Zira arada 4 gün fark kalıyor.
Bence de yanılıyorsun. Muhabbet bekleyip görelime kadar gider, daha fazla ilerlemez. O yüzden bekleyip görelim.Bence yanılıyorsun
Bu adada meyve yiyen birinin çıkacağını düşünmüyorum, kendi içlerinde takılıyorlar işte, oraya meyve nereden gelir ki? Geleni de gönderiyorlar. Meyve gelse bile bunlara vermezler, çıkıp da diğer adalara gittiklerini de sanmıyorum. Bu adanın meyvelerle bir bağlantısı yoksa bence bir şey görmeyeceğiz. Kendileri zaten meyve yemiş gibiler, havada süzülmek de kendi türünün yapabileceği bir şeymiş gibi geliyor, belki de Jack hariç kimse de meyve görmeyiz. İlginç olur.
Bence de yanılıyorsun. Muhabbet bekleyip görelime kadar gider, daha fazla ilerlemez. O yüzden bekleyip görelim.![]()
Gerçekler...