Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jinbei balık mış.La bu adam en güçlü balıkadamlardan biri.Ace'te yolculuğuna yeni çıkmış bi çaylak.Kolay mı öyle hemen yenmek.Haki kullanamıyordu bu bi gerçek diye kendi safsatanı bize yutturmaya çalışmışsın bir de :) Ace bayağı da 3 haki türünü kullanabiliyordu bence.Bu adam beyazsakalın yanında pişti lan.Dünyanın en güçlü adamının yanında.Ve Beyazsakal bunu kk yapmak istiyordu.Neyle kk yapacak?Tabiki de haki öğreterek.Sen logiasın sen paşasın diyerek değil herhalde.Öte yandan Pekoms naptı.Bi Caribou'ya tek attı.O kadar yazı yazmışsın Ace'i kötülemekten başka bişey değil yaptıkların.Pekoms'un Ace'i nasıl yeneceğini anlatan en ufak bişey yok.Pekoms ağlatırmış...
Pekoms'un Ace'i nasıl yeneceğini anlatan en ufak bir şey yok diyorsun ama Ace'in Pekoms'u nasıl yeneceğini anlatan en ufak bir şey var mı ? Pekoms bilinmeyen gizemli bir karakter. Ace ise bilinen ve ortada bir karakter. Pekoms dehşet güçlü çıkarsa kim ne diyebilir. Pekoms'ta o ışık var.
 
Shounenlerde ekşın olsun diye serinin başlarında, kurgudaki en kral adamlardan birini gösterir mangakalar(genelde ana karakterin emmioğlu, dayısı, dedesi falan olur) güçlerine hayran bıraktırır sonra seri ilerledikçe güç dengeleri büyüdükçe ve işleyiş daha detaylı açıklandıkça bu karakterler küçümsenir böyle durumlarda mangakalar bu çılgın abilerimize bir güncelleme getirir ve gene ağızları açık bırakır. Ace'in durumu da böyle olabilir. Şimdi bi fb yapar Oda gördüğümüzden çok daha güçlü gösterebilir Ace'i. Ama ne kadar güçlü çıkarsa çıksın şu an ki Luffy'den öte olma ihtimali yok. Entei dediğiniz şey bir king kong gun a bakar
 
Ace'ten çok artık Sabo'yu konuşmalıyız bence artık . Sabo Ace'in sağlamlık vb konulardaki gelişmiş halidir . Şuanki adamlarla 2 yıl öncesini karşılaştırmakta yanlıştır . Ace'i örnek alacaksak Sabo-25 olarak değerlendirmek mantıklı olacaktır.
 
@carpe d. em
WB'nin saldırısında kesinlikle haki vardır , kanıtım ise teachin kafayı eline aldığı zamandır . Teach dediğimiz adam bütün meyve saldırılarını dodgelayabilecek bir meyveye sahip , WB orada kafayı aldığında WB'ye yalvarıyor bende oğlun değil miyim diye , yani direk meyve darbesi alsa meyvesi sayesinde absorbe eder yani işlemezdi , bu yüzden orada WB haki kullanmıştır şahsi fikrimce .
Teach eliyle iptal ediyor meyvevi diye hatırlıyorum ama evet haki var WBnin saldırılarında inkar etmedim zaten. Yoktu gibi kalmış aklımda yanılmışım zaten ihtimal olarak belirtmiştim ve son bir kez daha diyeyim konu başkaydı. :)
Ben depremin Luffy'ye etkisini sorguladım. İki ihtimal var dedim ya hakili ya da yami yamili olursa zarar verir diyorum. Saf deprem yumruğu bence Luffy'ye zarar vermez.
@carpe d. em
Sakin olamam. :S O saldırıların hepsinde haki vardı desem yanlış olmaz.
Sakin ol haki eklendiğini gördüm zaten. Senin örneğin kötüydü orası ayrı. :)
 
Teach eliyle iptal ediyor meyvevi diye hatırlıyorum ama evet haki var WBnin saldırılarında inkar etmedim zaten. Yoktu gibi kalmış aklımda yanılmışım zaten ihtimal olarak belirtmiştim ve son bir kez daha diyeyim konu başkaydı. :)
Ben depremin Luffy'ye etkisini sorguladım. İki ihtimal var dedim ya hakili ya da yami yamili olursa zarar verir diyorum. Saf deprem yumruğu bence Luffy'ye zarar vermez.
Bilmiyorum doğrusu Oda'nın ne diyeceği önemli sonuçta biz lastiğe göre düşündüğümüzden dolayı öyle düşündün gibi geliyor bana tabi sana hak vermiyor değilim ama şunu sormam lazım lastiğe göre düşünürsek Akainu'da lastiği eritmez mi :)
 
@Dragon
Dragon yapma allah aşkına :| Elalem Akainu'nun lav yumruğunu eliyle tutuyor, Shanks kılıcı ile Teddy bear muamelesi çekiyor, Ace'in uyduruk ateşini mi tutamayacak Luffy g4 formundayken? Sağından solundan B. haki fışkırırken? Pls. Ayrıca; alevin boyutunun ne alakası var bölgesel hasarla, 1 metre küp olsa da 128319283 metre küp de olsa işlemez Luffy'e eğer kendini düzgün savunursa. Ayrıca kairoseki aktif olduğu sürece kullanıcıyı yoruyor, onun etkisinden çıkınca üzerinde bi' etkisi kalmıyor maruz kalanın, yani sen o tezi bi geç. Luffy Arlong dövüşü öncesi denizin dibini boyladı, yarım saat orada kaldı. Çıkınca bir şey olmamış gibi patakladı Arlong'u, bilmem hatırlar mısın?
Ayrıca animede nasıl yansıttılar bilmiyorum ama ben o bölümleri mangadan güncel okuyordum. O ada gayet de küçük bir ada. İnanmıyorsan buyur mangaya bak, 450 civarlarında olması lazım o bölümlerin. Şu yazdıklarının hiç biri Ace'i över vaziyette değil. Aokiji'yi meyvesi sayesinde tutuyor, başka bir meyve yemiş olsaydı şu an buz olarak hayatına mezarsız devam ediyordu.
Ha bi' de "cagdas"ın baslattığı akım :D Ahahahaha. Cagdas Ace salakça kaçmayınca nefret cümleleri kurmaya başlamıştı, önceleri inşallah tayfaya gelir falan diyordu. Ben bu embesilden "Wb'yi korsanlar kralı yapacağım" dediği andan itibaren nefret ediyorum.
akainunun magmasını yumruklayan 4 kişi var;

1- wb deprem gücüyle karsıladı.
2- marco meyvesine hiç bir meyve gücü işlemiyor(teachin yami yamisi haric)
3- jinbei. onuda e.oda suyu kullanarak meyve kullanıcılarına hasar verebildigi şeklinde sonradan acıkladı. yani jinbeinin eli kolu erimediyse bunun hakiylede veya özel bir güclede olma olasılıgı var hala.
4- ace direk carpıstılar. acein kolu yandı.

işte o üçle , sonuncu arasındaki fark acein ezikligi degil. sanssızlıgı... yahu bak cidden anlıyorum seni haklısında, ama biraz öteye geciyorsun.benzinle ates adama yumruk atmakla, atesle magma adama yumruk atmak aynı sey one piecete... yahu sen enel fanısın, sanssız degilmiydi enel , luffy karsısında ? :D acein durumu daha vahim. antiligin ötesinde bir durum, hiyerarsik olarak ezik modunda adam.

alevin boyutuda söyle etkili. hibashiradan kacarsın, ama enteiden kacamayabilirsin. sen olayın yogunluguna aldanmısın. ben saldırının en cevik adamın bile, kacamıyacagı büyüklügünü vurguluyorum. yani ada kücükse ne olmus, koskoca kasaba vardı orda.en azından bire bir vsdeki büyüklügü bariz.

kairosekinin etkisinide adamı bitirmiş olarak anlatmak istemedim. adam o haldeyken günlerce muhtemelen ac susuz kaldı. normal adammı daha dirayetli olur ? yoksa kairosekide zaten enerjisi alınmıs garibanmı ? yani gördün, jinbeiyiyede bam güm topuzluyordu o yaratık hapishanede. ki biri sonradan girmiş, digeri kac gündür orda. bırakında adamın gücü azalsın.

aokiji olayındada hemfikiriz. tamam meyvesiyle tutuyor ama işte o meyve gücsüz degil yani :)

cagdasın olayıda tüm foruma nefret tohumları ekti :D yalanmı ?
 
Akainu lastiği eritir bizimki b.hakisini geliştirene kadar karşılaşmayacaklar o yüzden. G4 formunda herhangi bir amirali geri püskürtebilir Luffy ama meyvelerinden ötürü Akainu ve Aokiji çok ters gelir bu adamlara karşı hakinin borusu öter
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık