Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 798: Kalp

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle kapak güzeldi ona değinmeden geçmeyeyim.
Ben bölümü beğendim, geçen haftaki çöp bölüme göre oldukça iyiydi. Sengoku kısmı biraz fazla uzatılmıştı orada Dlerle ilgili ufak da olsa bir bilgi olsaydı daha iyi olurdu. Şu Bastille ve marine çöplerine fazla sayfa gidiyor.

Fuji molozları toplayıp gelmiş. Luffy + law geldi. Luffy nin kaçması bence olmazdı. 2 yıl bunun için eğitim Yaptılar. Sabaody deki durumu bir daha yaşamamak adına 2 yıl ayrı kalmadı mı tayfa. Hala amirali görünce tabanları yağlayacaklarsa hoş olmazdı. Vs bitmez yoksa Müttefiklerin Fujiyi indirmesi lazım, seriye yeni giren amirali hemen harcamaz heralde. Oradaki adamların hepsi çöp değil. Gönder kizaruyu dağıtsın novaları olmaz. En başta luffy law zoro franky var. Barto bariyerle geniş bir alanda çöpleri koruyabilir. Cavendish sai kafa dede falan çok önemli etki yapacak düzeyde değilseler bile bastilleyi indirirler fujinin Etrafında kalabalık ederler. Yani orada dezavantajda olan bence fuji ve yenilmesi çok muhtemel/
 
Ucundan amiral dengi olduğunu gösterip Law'a ışınlatacak muhtemelen Luffy'yi. Neyse bi G4 şov fena olur yine.

Amiralleri amiral yapan meyveleri açık ve net. Herif kolunu kaldırıyor bütün ada ayaklanıyor. Kara Sakal'a çift meyve ver Yonko yap. Bizimki de lastik lastik diye gezsin ortalıkta. En azından bu sefer adam akıllı işi ciddiye bindirdi. Düşmanımdan kaçmayacağım repliği de Luffy'de pek bi karizma durdu..:cool: Ace söyleyince çocukça bi laf gibi geliyordu.

Sengoku şaşırttı açıkçası. Ciddi ciddi rahata bağlamış adam. D. mevzusunu da biliyor olabilir. şu 800'de açıkla artık bişeyler yav.
 
Doğru söylüyorsun, Teach gibi amiral gördüğü gibi arkasına bakmadan kaçmalıydı. Çünkü adam olmak bunu gerektirir :/
Bunun adamlıkla ne gibi bi alakası var. Sevdiği insanlar olur, tehlikededir o zaman kaçarsa dersin ki serefsiz haklısındır da, ama orada böyle bi durum söz konusu değil. Teach tayfasına çok bağlı bi adam değil, kimseye değil hatta. Yıllardır bi hayalin peşinden gitmiş, amacı olan bi adam. Amacına kavuşmuş, istediğini almış. henüz hakim değilken neden gereksiz savaşa girsin ki. Akainu'nun meyvenin ne kadar tehlikeli olduğunu farkında belki yeneceğine de inanıyor ama yense bile organı gider o savaşta, bunun farkında olduğu için riske atmak istemiyor adam. Bu gayet de mantıklı ve olgun bi davranış. Akainu dediğin adamı yenedebilirsin ama yendiğin taktirde senden neler götürdü adam önemli olan bu. Savaşı kazanmışsın ama bacak kol kalmamış, yaşama daha iyi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık