Hımm anlıyorum peki madem dof konusuna geldik birşey daha sormama izin verirsen sevinirim. Bizim luffy King Kong Gunu ıskalasaydı ne olurdu . Biraz terleticem seni kusura bakmaHocam bu tel sıkıntısı felan böyle bir şey yok. Olsa bile kuş kafesi yapmaması onu daha zor duruma sürerdi. Adam uyanışa geçtimi her yer zaten tel oluyor. Bilmem kaç bin tel saldırısı yapıyor. O da işlemiyor. Dof nereye giderse kafesin merkezi orası oluyor. Bu Mangada geçmiş bilgi. Sayfayı hatırlayamadım ama istersen bakarım.
Kanka mangada gösterildi zaten yatay yerçekimi sabo ile olan savaşında , ama kuş kafesine karşı kullanmaması Oda'nın tercihi . Sonuç olarak kahraman olması gereken kişi Luffy idi . Kimse amirale razı gelmez ve tatmin olmazdı .Ramazanda Kf buluşmasında Fujitora yatay yer çekimi ile kafesi itse filan demiştim biri alaya almıştı yer çekimini sadece aşağı ve yukarı doğru yapar filan diyerekten
Eliyle ittirdi adama, hiç çabalamasa anlarsın resmen yolda kalmış arabaya el atar gibi el attı koca amiralKanka mangada gösterildi zaten yatay yerçekimi sabo ile olan savaşında , ama kuş kafesine karşı kullanmaması Oda'nın tercihi . Sonuç olarak kahraman olması gereken kişi Luffy idi . Kimse amirale razı gelmez ve tatmin olmazdı .
Küfretmişsin ama Akainu hangi arkadaşını harcadı ki ? Kaçan askerleri diyorsan iyi-kötü her türlü orduda demirbaş kuraldır bu.Kaçanı infaz ederler.Coby olayı ise biz korsanların tarafından baktığımız için bize garip gelmiyor belki ama denizciler açısından yanlış bir haraket.@Akainu Japon kültüründe en yıkıcı güçler deprem ve yanardağdır ki Oda japon olduğu için bu bilinçle güçleri dağıtmış . Sonuç olarak magma (yanardağ-volkan) en güçlü meyvelerden birisi bunu inkar edemezsin . Şu anda akainu güç olarak 100 çekiyorsa 90 ı meyve . Sonuca ulaşmak için kendi arkadaşlarını feda etmeyi haklı gösteren bir adalet anlayışına .... yım ben . Son olarakta üç beş tane değilde bir tane düzgün Luffy'nin yetecek olması akainuya beni çok mutlu ediyor
Adam wb'den dünyanın darbesini yedi 1 dakika sonra kalkıp hiçbirşey olmamış gibi bütün tümenlere kafa tuttu buda mı meyve ? Akainu arkadaşlarını nerde feda etmiş ayrıca ?@Akainu Japon kültüründe en yıkıcı güçler deprem ve yanardağdır ki Oda japon olduğu için bu bilinçle güçleri dağıtmış . Sonuç olarak magma (yanardağ-volkan) en güçlü meyvelerden birisi bunu inkar edemezsin . Şu anda akainu güç olarak 100 çekiyorsa 90 ı meyve . Sonuca ulaşmak için kendi arkadaşlarını feda etmeyi haklı gösteren bir adalet anlayışına .... yım ben . Son olarakta üç beş tane değilde bir tane düzgün Luffy'nin yetecek olması akainuya beni çok mutlu ediyor
Mangada çıkan şeyleri avatar yapmak serbestse bende Kaido'yu yapıyım güzel olur.Dragon gelirse savaş gemisi lazım oraya. Gerçi o da yetmez, en iyisi yeni amiral ararlar
Doğru söylüyorsun, Teach gibi amiral gördüğü gibi arkasına bakmadan kaçmalıydı. Çünkü adam olmak bunu gerektirir :/Fuji şu bebeyi bi çizse de aklı başına gelse sen kimsin amirale atar yapmak kim hemde dof dövüşünden sonra