Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 798: Kalp

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    158
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün kötü kötü yorumlar atmistim. İlk Sayfa cüceleri görünce insan karamsar oluyor. Haftaya daha önemli şimdi Luffy akıbeti ne olacak Law room yapar bence ama Fujinin gelişi de süperdi.
 
Luffy'nin amiral yenmesi için vakit var daha.2 yıl eğitimle amiral alamaz.Karşı koyabilirde haftaya yere yapışırsa üzülmeyin :D
Kimse de amirali teklesin indirsin demiyor zaten. Ama Luffy'nin şu yaptığı atar bile bazı arkadaşların zoruna gidiyor. Sonra da yok seride güç dengesi değişiyorda bilmem ne oluyor demeye başlıyorlar. Yeni Dünya'ya, 4 imparatorun fink attığı yere gelmiş adamın yaptığı bu hareket için dedikleri cidden komik geliyor.
 
Bir yonkoy tayfasını tek başına karşısına alan koca yürekli adamın diğer amirallerden farklı olduğunu anlamalıydınız her amiral bir değil.
Ama ıssho kolay kızan biri değl Luffy biraz daha damarına basarsa o adada mecazi değil taş üstüne taş koymayacak...
 
Bize böyle laflarla gel koçum benim Luffy. Bence KK olma yolunda büyük bir adım attı Luffy. Çok iyi bölümdü bence. Bu bölüme bile boş diyenler var. Ne bekliyorlar acaba :D
 
Mangapanda'nın çevirisinde yine sıkıntı var gibi. Barto Luffy'ye üstünden atla gel deyince. Luffy orada, Karşımdaki bir amiral diye niye kaçayım ki? Bunlar 2 yıl önce bıraktığımız saçmalıklar. Karşımdakinin denizci amirali ya da imparator olması farketmez. İlerleyeceksem bunları yenmem gerekiyor. Aksi halde Korsanlar Kralı olamam, diyor. Ki Arlong Park'tan Aohige'nin çevirisi böyle.
Önce yenemeyeceğini söyleiyip sonra yumruk atması bana da saçma gelmişti. Muhtemelen yazan gibidir diye tahmin ediyorum.
 
Luffy 2 yıl hayvanlarla dövüştü bu kadar gelişmiş olamaz o eğitimle diyip geçmeyin, ihtiyar haliyle Kizaru'yla kapışan Rayleigh'ten eğitim aldı bu adam. Hedef Yonkou artık. Fujitora'yı yensin demiyorum ama MF de Ace'in Aokiji'ye yaptığı gibi durdurabilmeli bence.

Ayrıca o son sayfa animeye güzel uyarlanırsa AMV'lerin vazgeçilmezlerinden olur, o derece gaz bi sahne olmuş :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık