Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddi ciddi şu videodaki Coby'nin, iki sene önceki Luffy'yi yenebileceğini mi söylüyorsun? Hani şu Coby'den iki rütbe üstte olan Kor-Amiraller'in bile gücüne gıpta ettiği Lucci'yi yenen Luffy'den bahsediyorum.
Marineford'da, coby'i uyduruk bir tek yumrukla geçiş daha saçma bence:p geçerken elini sallıyor:oleyo2:
 
Marineford'dan mı örnek, ciddiye almamak lazım:artiz: 2 yıl sonra ki Coby, patates yapar marineford'daki luffy'i:ühü:Coby "daha hazır değilim ve güçsüzüm ama birgün yakalayacağım seni luffy" lafını dedirtiyorsa oda, ışık var demek:respect:
Güzel sahneymiş nasıl kaçırmışım bunu . Yavaş yavaş garp özelliklerini almaya başlıyor desenize tabi öğrencisi olarak . Bende bir gün amiral olacağına inanıyorum :)
 
Gemi büyüklüğünde kayayı tek yumrukta paramparça ediyor reis :/
Biri diyordu Kaptan rütbesinde olmasının sebebi Garp'ın yanında eğitim yapmasından dolayı ön plana çıkmaması diye. Luffy gibi bir kılıç ustasından da eğitim almadı sonuçta eğitimi daha verimli geçmişte olabilir.
Ama şuan canavar üçlüden kimseyi yenemez(gerçi hiçbir zaman yenemez) koramiral (Bastille ayarı) olabilir gibi geliyor. Seri sonunda ise bir amiral olur belki de meyve yer bilmiyorum.

Edit: Hatta 800. bölümde Coby gösterilcek :cool:
 
Son düzenleme:
Coby amiral olacaktır..Gelişime çok açık biri Bunun hakide ustalaşması var meyve yerse uyanışı falan var.Marinefordda Akainu karşısında durması bas bas bağırıyor yeni denizciler kahramanı geliyor diye :/ .Ha ama Luffy ile arasında Roger-Garp ilşkisi olacağını sanmıyorum bence bir karşılacaklar pir karşılasacaklar Yani defalarca köşeye sıkıştırma falan olmaz.
 

Roronoa Zoro

Yalnız o videodaki filler sahne, pek kaale almaya gerek yok

Coby Sbs de açıklanana göre denizci ' Kaptan ' ı şuan koramiraller kadar güçlü olmasına imkan yok, eziğin eziği durumunda yani

Amiral
Koramiral
Tuğamiral
Commander
Kaptan

Yahu Coby 2 yılda geldiği noktadan ne olduğu ortada
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık