Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 795: Intihar

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    255
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tatsumi Oga

Hayır senin göz önüne katmadığın kısım Kaido'nun ne diye çağrıldığı.. Adam zaten canavar olarak çağrılırken "En güçlü insan" lakabını alması saçma. Ki insan denicek olsa "Man" falan kullanılırdı orada.

Tam olarak o kadar büyük anlamlar çıkmaz ne yazık ki. WB bile güç klasmanında hangi yönden en güçlü olduğu belli değilken yani meyvesel, hakisel veya doruiki yönünden bu adamın şuan için en güçlü insan olduğu pek söylenemez. Dediğim gibi lakabı zaten canavar olan bir adamın "En güçlü yaratık" olması saçma kaçmaz. Ki Op evreninde tam olarak kaç tane farklı ırk veya canlı türü olduğu belli değil.
Zaten bu yuzden anlam cok basit. Suan icin op evrenindeki en guclu canli. 2 sene once de wb idi
 

Unknown

Zaten bu yuzden anlam cok basit. Suan icin op evrenindeki en guclu canli. 2 sene once de wb idi
WB' nin lakabı tam olarak şu;

"The Strongest Man in the World" (世界最強の男Sekai Saikyō no Otoko)

Direk olarak Japonca dan yada çevir ingilizce den de çevir. Dünyanın en güçlü adamı olarak çevriliyor. Canlı veya yaratık değil direk olarak en güçlü insan deniyor. Kaidou için ise; Strongest Living Creature denmiş, pek kasmamak lazım yani.

Not: Eğer WB öldükten sonra en güçlü olsaydı. Emin ol Oda oraya not düşerdi.
 
Haci bu bolumun 3 ayri cerivisine baktim. 'Karada denizde havada yuruyen ucan yuzen tum canlilarin arasinda bu korsan en guclu YARATİK olarak bilinir' Mangaka adam yaratik olarak bilinir diyor sen yok meyve yememis. E ben e.odaya mi inanam sana mi ? Adam bulutlardan atladi cizik yok :) mizrak sokmuslar kirilmis. Giyotin islememis. İnsan degil bu superman. Op evreninin supermanleri de meyve kullanicilari yahu. adamin tum tayfa zoan sa kaidou en guclu zoandir. Neyse okuyup gorcez zaten.
Bobby Funk a hakili balta ile vurdular balta kırıldı adamda çizik yok, bu adam da mi meyve yemiş yani? WB ye yuzlerce top tüfek sıktılar BB ona canavar dedi WB de mi zoan meyve yemiş yani? Oda yaratik/ canavar diyor, meyve yemiş demiyor ki. Neyse istediğine inanabilirsin tabi.
 

Roronoa Zoro

Bunların hepsi boynuzlu la, sanırım bi' insan türü bunlar. Kaidou da köyünü toplayıp korsanız demiş herhalde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık