Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?


  • Kullanılan toplam oy
    116
extra birşey yazmadı diye hatırlıyorum. kule tarafından seçilen kurallılar iç kuleye tırmanmaya girerler. diğerleri dış kulede, aynı katta yaşamaya devam ederler hayatları boyunca. dış kulede yaşayıp zorla tırmanmaya başlayanlar da kuralsızlar oluyor.
 
extra birşey yazmadı diye hatırlıyorum. kule tarafından seçilen kurallılar iç kuleye tırmanmaya girerler. diğerleri dış kulede, aynı katta yaşamaya devam ederler hayatları boyunca. dış kulede yaşayıp zorla tırmanmaya başlayanlar da kuralsızlar oluyor.
Tam olarak hatırlamıyorum ama dışarda ayrı bir dünya var diye biliyorum, Mazino'da bu yüzden dışarı çıkmak istiyor kulede kısıtlanmış hissediyor adam. Zaten çok saçma bir şekilde içeri girmiş :)
 
Pek emin değilim ama Baam kulenin içinden değil sanırsam yani Rachel gibi dış kuleden değil başka bir yerden.
Şöyle bir şey olabilir yeraltına kulenin sahipleri kuleyi yapar en üst kat gerçek dünyadır. Rachel filan bunlar dış kuleden ama Baam dış kuleninde altında çökmüş toprak bir alanda tek başına yaşıyor izlenimi uyandırdı bana bunun hakkında pek bir şey de göremedim açıkçası.
 
Şöyle saatlerce az çok baştan oku yapınca bazı şeyleri hatırladım ve unuttuğum bana hoş gelen olayları tekrar hatırlamış oldum iyi oldu iyi. Bir kaçına yazam dedim ve bir kaç soru sorak:D

Evan Edrok'un 100'ler de olup, Ha Yuri psikosunun 500'ler de olması inanılmaz. Rakamlar her şey değil diyecem bunları çizer kendi ek bilgi olarak vermiş(değil mi?) Yani aralarında baya fark var lan:D
ahanda bu tip Evan

Sonra bizm Baam acaba ilk 500(ilk başta daha küçük bi rakam yazdıydım ama korktum tepki almaktan:ehe:) de var mıdır? Yavaş gel denilebilir ama şimdi hocası Jinsung ilk yüzde daha da önemlisi;
Bu çocuk Urek Mazinoya çizik attı be. Birde direk saldırı sonucu almadı o çiziği Urek, Baam takım arkadaşını savunurken oldu ve üstüne Diken'i eklersek ha nedersiniz? Ha Yuri işleri karıştırıyor bu kadın ilk 500'ler de iken daha dünkü bebe kim akla sorusu geliyor ama işte. Birde son bölümlerde zorlanıyor tabii karşısındaki adam kim bilinmiyor lakin o adam bize Baamın gücü hakkında daha gerçekçi bilgi verebilir.

Sonra kulenin ne kadar büyük olduğunu unutmuşum. Dünyamızın heralde açıklandığı katlara kadar vardır bi 50-100 katı. Daha ilginç yanı bu kule adamın yarattığı evrende sadece belli bir bölgeye sahip bir yapıt. Yani siz düşünün herifin evrenini
Birde aklıma acaba bu adam gidip başka bir webtoon yapıp bu evrende onu da Tog'la birleştirir mi ki? Olsa üper olur ama çok uçuk:p Dur lan başka Webtoon yapmasına gerek yok sadece kulenin dışından bahsette yeter Sonrada onları hikaye katar. Sanki öküz gibi kule ve karakter sayısı yetmiyor.
Seri çok geniş her yönüyle, helal olsun adama umarım bu Togu bitirir de başka hikayeye başlar da evrenini iyice görmüş oluruz iki Toga göndermede yaptımı oh mis.

Serideki yıl muhabbetine kıl oluyorum çizer bu konu üstünde uyarılar filan yapmış ama 1-2 yıl filan bunlar için bakkala gitmek gibi bir şey Arkadaşları(adını unuttum var ya sağ kolun şeytanı aşık ayıcık) ölümle cebelleşmek zorunda ama 1-2 yıl dişini sıkması lazım ve bu çok doğal karşılanıyor. Hala bi garip geliyor bana. Ama adamlar tabii bizim gibi 70 de değil 700 gidiyorlar diğer tarafa.:D

Bizim üçlüyü saymazsak en çok Ran karakterini seviyorum küçük Killua kendisi

Birde zahard prenseslerinin sayısı belirsiz değil mi yani illa şu kadar olmak zorunda değil? Kim o ölümcül ve acımasız sınavlarda başarı ile çıkarsa o prenses oluyor.

Sonra bu seviyeciler kuleye tırmandılar ve hayllerine sahip oldular ama biri bile mutlu gelmedi bana bu ne ayak? Hele o kızıl kafa var ya hani başka kızıl kafa olan ateş manyağının abisi o tamamen kepazelik:ehe: Tamam hikayede sürekli kuleye tırmanmak sizi bitirir ve pişman olursunuz mesajları veriliyor ama o kızıl kafa nereye tırmanmış veya arada mı kaynamış? Veya bunun hayali, istediği; hani bu kızıl kafa yiyeceklerin sütünde resmi var ya bu leyla reklam yüzümü olmak istemiş :/
ha tabii çizer derki: Annesinin hastalığını iyileştirmek istedi tamam mı ergen, der bende; evet tamam abi derim orası ayrı:fool:
 
Rankerler kuleyi tırmanmış adamlar daha bizimkiler 42.kattalar(diyelim) o kadar güçlü değillerdir.

http://mangayurdu.com/oku/Tower_of_God_II/07/14
http://mangayurdu.com/oku/Tower_of_God_II/08/28
Mesela bu adam yumruk atıyor 13 milyon vuruyor Baam vuruyor 130 bin.;)

http://mangayurdu.com/oku/Tower_of_God_II/16/14
Yine burada Baam nerseyse kumandayı alacakken bir anda gelip elinden alıyor.
Hiç olmazsa 77. kata bir gelsinler o zaman ranker seviyesine ulaşır bence. İlk 500'e ise daha var ilk beşyüzdekilerin hepsi high ranker :/

Bu arada yeni öğrendim Phantanium yani en güçlü kişi. bütün kuleyi yani her katı amerika kıtası kadar olan en az 134 katlı kuleyi istese yokedebilirmiş.

Evan Edrok'un ilk 100 içinde olması gerçekten beni şaşırttı demekki adamın içinde canavar varmış :/
Mesela Yu Han Sung 500-1000 arası bir yerde ama Yuri Zahard ile arasındaki güç farkını hepimiz gördük.
[/
 

DevilHunter

Zahard'ın krallığı 134. kata kadar daha üstü bilinmiyor ben kulenin zirvesini daha yukarısı diye düşünüyorum. Bir de bu Zahard ile 10 aile reisi ilk kez tırmananlar bunlar da dış kulede mi yaşıyorlardı?
 
Uzun zamandir supheleniyorum acaba 25. baam
zahard'in 25. oglu mu? Yani erkek cocuk yok diye biliniyor hepsi prenses, prens yok.
 
Zahard'ın krallığı 134. kata kadar daha üstü bilinmiyor ben kulenin zirvesini daha yukarısı diye düşünüyorum. Bir de bu Zahard ile 10 aile reisi ilk kez tırmananlar bunlar da dış kulede mi yaşıyorlardı?
Zahard kuralsız 10 aile lideri ise bildğim kadarıyla kurallı yani 10 aile lideri dış kuleden. Zahard bunlarla birlikte kuleyi tırmanıyor 134. kata kadar geliyor sonra kulenin gardiyanları ile ölümsüzlük kontratı yapıyorlar :/

Kulenin yukarısı var. Phantanium ve Enyrunun daha yukarıya tırmandığı düşünülüyor ama Phantanium kuleyi bile yok edebilecek güçte biri axis gücüne ulaşmış bir axis'i başkabir axis yenebiliyor böyle bir durumda kuleyi tamamen tırmanmış olması kuvvetle muhtemel.

Mangatürk-Nephie'den alıntıdır.
TUS'da geçen axis bir kişi değil, kullanılan bir güç arkadaşlar. TUS evreninde Axis doğmaz, yapılır. Nasıl tog içinde shinsoo kullanılıyorsa, Axis kullanıcısı da bunu vücuduna sararak kalkan gibi kullanır. Sardıktan sonraki hali ise Tanrı olarak kabul edilir. Exis kullanıcıların içindeki tek insan phantaminum demek yanlış bir ifade o yüzden. Diğerleri de phan gibi oluştu çünkü.

Axis kullananları da ancak bir axis kullanıcısı yenebilir. Kullanıcılar "Efsane Yaratan" ya da "Hikaye Yazan "olarak da biliniyor.
Bazıları "Talse Uzer Story"i, "Story Users" ya da "Users of Tales" olarak yorumluyor. Yani "Tales User Story"; "Hikaye Kullanıcılarının Hikayesi".
Phantaminum bu axis gücünü kullanarak Zahard sarayına sızdı. Oradakiler de bu gücün ne olduğunu anlayamadı.
Yazar demiş zaten; "istese TOG hikayesini tamamıyla yok edebilir." adam için.
Çünkü axis "hikaye"yi etkileyebilen ve geleceğini değiştirebilen bir güç. Bir hikayenin geleceğini ellerinde tutan değişkenlerdir.
Ya da şöyle de diyebiliriz, tarihteki gerçekleşmiş olayları kabaca iplemeyen ve tanrıvari bir güce öncülük edebilenlerdir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık