Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 794: Sabo'nun Macerası

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    176
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha çok zeus gibi o ya.Araştırdım.simdi olimpos gibi yerde yaşıyor,en güçlü falan.
Odin Fin, Zeus da Yunan mitolojisinde aynı kapıya çıkıyor. Manwe de Tolkien mitolojisinden. :D
Şöyle ki; Manwe ve onun kartalları var. Gandalf Orta Dünyada kartallardan yardım isteyince onu sırtlarına alıp taşıyorlar. Ayrıca Gandalf'ta Narya(ateş yüzüğü) var.
Dragon-Kargalar-Sabo.
 
794 bölüm yorumu @

- e.oda, bu bölümü saboya ayırdı. böylelikle, sabonun asagı yukarı savas zamanı neler yasadıgını ve neden olaya müdahil olmadıgını anladık. zaten teoriler 3 tipti. bir cok uzaktaydı yetişemezdi. iki dragon izin vermedi. 3 belkide saglık sıkıntısı vardı. tabiki hafıza, biz türkler için cok klişe oldugundan, cok üzerinde durmadık. öte yandan bakınca ise o kadar uzun süre gecmiş olsada, engelleyici en uygun saglık sorunuda tabiki hafıza kaybıydı. olaydaki acı yönse, adamın hafızasının yerine gelmesini saglayan sey; kardesinin ölümünü ögrenmesi ;)

- sonra kyrosunun evinde, bebegim, arnold, gereksiz kişi, kahraman, zoro-samam, law,sabo , bosuna yer kaplayan yüzsüz bellamy ve tabiki kk takılıyorlar. yalnız luffy harbi gelecekteki kk, adam yatakta takılıyor kalan herkez yerde. birde tabi sabo luffye yakın ve usoppta kıcını koymus yarıdanda olsa :D

- ardından sabo tüm hikayesini anlatıyor. dragonun kurtardıgı kişinin sabo oldugunu defalarca söyledik. burda bir süpriz yok. çünkü o doktorun dedigi gibi manga karesinde agır yaralı birinden bahsediliyordu. bilmedigimiz nasıl kurtardıgı vede sonrasında ne olduguydu... e.oda bu olayı 2 sekilde gösterdi;

1- dragonun nasıl kurtardıgı; akıllıca bir çizimle bosluk bırakmamıs. sabonun suyun üstünde kalan kolundan tutup cekiyor. suyun üstünde duruyoru sandala bile baglayabilir. ama su bölümden sonra kuvvetle muhtemelen dragonda rüzgar logiası olabilir. devrim ordusu liderine yakısır, belirsiz ve sınırsız bir güc. suyun üzerinde durmak rüzgar logiası için zor degil. havada en rahat asılı kalıcak meyve gücü sonucta. vede özellikle suyun içine el atmamıs, dısarıdaki koldan tutup cekiyor. sonra dikkat ederseniz gemiye indikten sonra pelerinin arkasından efekt var. hani rüzgarlan oraya gelmiş arkasında etkisi devam ediyor gibi. her göründügü yerde rüzgar olması , havanın loguetownda farklılasması... bütün kapılar rüzgar logiasına cıkıyor.(rüzgarlara hükmeden tüm hava olaylarınada hükmeder) ha tengu muhabbeti dönmüş yukarıda.... tenguda olabilir mistik zoan olarak, ama bence dragonda logia gücü daha makul. nerden geldigi bilinmeyen ve istedigi yere sızabilen bir adamdan, daha iyi devrim ordusu komutanımı olur ?

2- sabonun durumu; ailesine dönmek istemedigi için(ki içgüdüsel olarak hatırladıgı tek sey), devrim ordusunda kalıyor ve yetenegiylede en tepeye kadar cıkıyor. tabiki hafızası yerinde olmadan.

- sonrasında sabo, hikayesini anlatmaya devam ediyor. luffynin harikulade sevincine tanıklık ediyoruz. ve bomba patlıyor. sabo kargayla birlikte ucuyor. diyorum ya devrim ordusundaysan ve özel bir konumdaysan, ulasım seklinde özel olmalı. eger gemilerde takılırsa en iyi adamları, her halükarda yolları bu cagda ,ya güclü korsanlarla, yada denizcilerle kesişir. ama özel ulasım yöntemlerine sahipsen seni asla yakalayamazlar. sabo kargalarla hareket ediyor. ve bence dragonda rüzgar logiasıyla en yakalanılamaz unvanını hakediyor. bu adamlar istemedigi sürece, bu adamları yakalayamazsın. tabiki bu aklıma aokijinin ilginc ulasım seklinide getiriyor. umarım aokijide 2 yılda dragonla karsılasıp, öyle teachin tayfasına katılmıstır.

dipnot; cp-0 geliyor gitmemiz lazım dedi. buda bireysel olarak olmasa bile, o üçlünün saboyu alabilecek gücleri olması demek gibi birsey. yani bir amiralide indirebilirler. o yüzden issho , cp-0yla ugrastırılırsa bizimkilerin kacması kolaylasır.

vede bu adadan muhakkak bir tayfa üyesiyle ayrılıcaz.burdada, barto, law sonra happou navyde yancılar olarak gelicekler. ama insallah su bellamy tayfaya yamanmaz... luffynin kefilligiyle geride kalıp, krallıgı korusun. sırtlanıda sevmem, bellamyide... tayfaya yakısmaz bence. usopp bile daha omurgalı ondan ;)
 
Son düzenleme:
Devrim ordusundaki Koala bu koala olabilirmi.!? Sabo'nun hikayesinde küçüklüğünü görünce baya benzettim... Oda nerden nereye bağlıyor hikayeleri...

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık