Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 791: Enkaz

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    173
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sanjiyi görmek iyi geldi ^^ G4 çok sakat teknik. Luffy ilk açtığında 1 saat 2. açtığında ise 1 yumruk sonrası solucana döndü. Gerçi kendi isteği ile kapamış da olabilir :/ Neyse boş bölümdü.
 
Bu animede öyle bi karakterden daha aşağını bekleyemezsin ki
Valla onu bunu bilmemde birinin eline düşmek onun hakimiyetine girmek nasılmış öğrensin işte bunu yapacak tek adamda Law gitsin söksün kalbini artık şoklar mı mıncıklar mı gidip bir deniz kralına mı monte eder neyse artık Dof'u sadece böyle kontrol edersin güzelde olur :ehe:
 
Böyle olacağı tee PHde belliydi ama. Boss dayak yer, prenses ağlar, ada halkı kurtarılır. Mission completed. Sıra bir sonraki adada. Hikaye aynı karakterler değişiyor sadece. :)
Diğer adayı Shogun'dan mı kurtaracak anlamadım ben :D
Cidden seriye bok atıyorsun diye kızıyorlar da dediklerinde haklısın, bu ilginç.
 
Oda beni duydu demekki spoiler resminde amele sümüğü demiştim doflamingo için
Bölümün başlığı da moloz he demekki tırtflamingoyu Oda da çöp sınıfına koymuş
 
Bence çok çok iyi bölümdü. Karakterlerin psikolojisini o kadar güzel yansıttı ki bir bölüm içersinden neye uğradığımı şaşırdım. Gatz amcamızdan tutun, Kyros-sama'ya kadar hatta oyuncak olan normal korsanlar bile. Çok etkilendim, şahsımca duygu yüklü bir bölümdü ve de çok güzel işlenmiş. Bu sebepten çok hoşuma gitti. Evet belki hala çok çok ağır ilerliyor seri ama bu bölüm gerçekten de bana kendisini 2 kere okutturdu.

Kapakta da olsa Sanji'mizi de gördük, ooh!.. Mug1wara'mız çok bitkin halde ve Doff-sama'nın yüzü dik açıdan gene gösterilmedi. O gözlük baya ön plandaydı düşüşünün ardında. Law'un "flip" yapıp Luffy ile taşın yerini değiştirmesi gereksizdi sanki, Luffy zaten Gomu Gomu No meyvesi kullanıcısı hissetmeyecektir o yükseklikten düşse de. Sanırım Oda-sensei onu da kareye sokmak istemiş.

Son sahnede de Monkey D. Luffy değil de Lucy diye anons edilmesi de çok hoş bir göndermeydi.
 
Şimdi bölüm herkese boş gelmiş artık tahammül kalmamış çoğu insanlarda. Bence iyi bölümdü yani her bölüm efsane olmaz zaten. Sanji olayını falan merak ettiğimiz için artık oraya bağlamadığında hep aynı tepkiler çok normal. Neyse iplerin Dof düşünce baştan başlayıp yavaş yavaş yok olması ilginç ben idaresi kaybolduğu için insanların üstüne düşüp yine bir kaç can almasını ortalığı kesmesini falan beklemiştim de yavaş yavaş yavaş kaybolması çok ilginç geldi bana da.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık