Haftaya parti varAbi gözünü sevim şu adamı artık savunmayın. 10sn bile bölüm yaptı adam bir Toriko'ya bak birde One Piece adam utanmasa haftayada ağlama felan çizer.
Haftaya parti varAbi gözünü sevim şu adamı artık savunmayın. 10sn bile bölüm yaptı adam bir Toriko'ya bak birde One Piece adam utanmasa haftayada ağlama felan çizer.
Çizecek zaten, daha bitmez bu ağlak sahneler.Abi gözünü sevim şu adamı artık savunmayın. 10sn bile bölüm yaptı adam bir Toriko'ya bak birde One Piece adam utanmasa haftayada ağlama felan çizer.
@AlpamisNe oluyor lan ? :/
Doflamingoya helal olsun. Başka söze gerek yok. 1 vs alayı yaptı.
Rakibi bir öldü bir dirildi. Bir vurdu bir kaçtı :/ Canını indire indire kazanmış ayağı yapıyor.
One Piece in en kötü dövüşü olarak hafızamda kalacak. Ayrıca şu sol gözünün körlüğünü veya yara izini göster artık /:
Mingonun işi bitmiş gibi durmuyor ben ikna olmadım.
Klavyene sağlık bu bölüm oda birdcage ile birlikte kendinide bitirdi ... bi 30 bölüm biriksin bundan öyle bakıcam zaten 5 bölüm 1 normal mangaya eşitBöyle olacağı tee PHde belliydi ama. Boss dayak yer, prenses ağlar, ada halkı kurtarılır. Mission completed. Sıra bir sonraki adada. Hikaye aynı karakterler değişiyor sadece.
Klavyene sağlık bu bölüm oda birdcage ile birlikte kendinide bitirdi ... bi 30 bölüm biriksin bundan öyle bakıcam zaten 5 bölüm 1 normal mangaya eşit
Niye öpsün yauv?son sayfada Rebecca 'nın Lucy yi öpmesini beklerdim ama olmadı
demekki odada 2.kishi.