Nope.Kendi karakterinizi tanıyamamışsınız. Mingo öyle ölecek adam değil :/
Eğer maç burada bittiyse Oda kendini troller. Bize flaşbeklerle gösterilen " Fire Rises " temalı adam bu kadar kolay inmez.
Bir kerede o dinlensin hep luffy mi dinlenecek. Bİr daha ki bölüm " Rises " olacak.
Ateş mi?Kendi karakterinizi tanıyamamışsınız. Mingo öyle ölecek adam değil :/
Eğer maç burada bittiyse Oda kendini troller. Bize flaşbeklerle gösterilen " Fire Rises " temalı adam bu kadar kolay inmez.
Bir kerede o dinlensin hep luffy mi dinlenecek. Bİr daha ki bölüm " Rises " olacak.
Ateş elementinden soğuttun lan adamı !Ateş mi? .
Tensei-dono doğru yolu bulduğunu biliyordum . Bunca zaman alttan alttan Dofy hayranlığını gizlemeye çalıştın ama artık dışa vurman da güzel ://Ne oluyor lan ? :/
Doflamingoya helal olsun. Başka söze gerek yok. 1 vs alayı yaptı.
Rakibi bir öldü bir dirildi. Bir vurdu bir kaçtı :/ Canını indire indire kazanmış ayağı yapıyor.
One Piece in en kötü dövüşü olarak hafızamda kalacak. Ayrıca şu sol gözünün körlüğünü veya yara izini göster artık /:
Mingonun işi bitmiş gibi durmuyor ben ikna olmadım.
Katılmamak elde değilKendi karakterinizi tanıyamamışsınız. Mingo öyle ölecek adam değil :/