Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 787: 4 Dakika Kala

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    143
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakimi kullanamıyorum demek hakim tükendi demeye gelmiyormu.Demekki belli bir süre tekrar dolması için gerekli.Hatta bunu birçok kez çok aşırı kullandı diye belirttiler mangada.Yorgun bitkin olmasıda form değişiminden kaynaklanıyor.Malum ilk zamanlardaki g3 formundan sonrası gibi.Bence ilerleyen zamanlarda nasıl g3 deki bu eksikliği giderdiyse g4 dekinide giderebilir.
 
Luffy'nin haki mi bitti? Vücudu aşırı zorlandığı için tükenmedi mi hem bedensel hemde zihinsel olarak. Bitmedi sadece kullanılacak kapasitede kalmadı Luffye de.
Veya buna benzer bir şey değil mi olay? Bunun tartışması dha öncede oldu ama
ve burda hakim bitti demiyor kullanamıyorum diyor.



Ve bence göz yaşı işe yarar.
kafesi durdurmak yerine prensesi bulup getirmeleri daha makbule geçer o zmn :D
 
@ 787 bölüm yorumu

- kapakta zoro-samam var...

- burgess, beklemedigi yerden saglam darbe aldı. demarke pozisyondaydı, ama saboda iyi koydu. malum adamın sırtını yere serdi, taktıgı kemere yazık diyecegimde... burgesside fazla eziklemenin manası yok. sabo cok daha güclü diyelim. ha birde bu seviyede bir adamın, hissetmesi lazım böyle kendine gelen atagı. luffy kenbunshokusu yokken acıp hissetti, mihawk karsısında yahu.

- sonra işte saboyu unvanıylan övüyorlar, saboda burgesse benim kücük kardeşimle derdin ne diyor. burgess bunu daha önce duydum bir yerlerden diyor. malum ace o benim kücük kardesim, onu yakalamanıza izin vermiycem deyip dalmıstı teach ve tayfasına... ama yazık oldu garibana o baska mesele :D neyse sabo acıklıyor, gatz sasırıyor. sabo gideri veriyor, bu saatten sonra kardesimin sırtını ben kolluyacagım diyor. biri gitti, bari bunu kurtar sabo ;)

- burgess, ilişkiniz umurumda degil diyor. sabonun kısa sürede lucy oldugunu anladı( bende mal yerine koyuyordum adamı, bu tip karakterlerde savasırken hızlı düşünme var bknz; luffy ) ayrıca sabo ekliyor, ben burgessle ugrasıcam , doflamingo sende diyor. yani; sanırım tek muhabbetleri dönmüş, sabo burgessi ezer, ezdide hemde diamantede yanındayken, ama o kadarda kolay inmez burgess. sadece aralarında bence epey bir güc miktarı farkı var. sabo cok daha özel bir karakter gibi duruyor.

- devam edelim...luffy acein meyvesini yedin ha diyor. saboda evet diyor. burgessde ama o benimdi banane işte, banane diyor. :D sonrada burgessten saldırı geliyor. şimdi iki ihtimalli bir durum; burgessin bacaklarıyla, sabonun bacakları arasında mesafe var. yani saldırı fizikselden ziyade, enerji tabanlıysa logiayı etkilememesi normal. yinede ikinci ihtimalde, dodge efekti verilmiş. yani amiral savunması dedigimiz, elementsel dönüsümle saldırıyı atlatmıs olması cok daha muhtemel sabonun.

- ardındanda ayarı veriyor... adam meyveyi 5 dakikada ace ayarında kullanır olmus. üstüne birde busoshoku teknigi, ejderha pencesiyle kombine edip saldırınca... burgessi hem yakıp, hem agzından kan kusturup ucurdu. sabo, isshonun karsısında durarak zaten kendini kanıtladı. az daha kasarsa ben onda amiral ayarı potansiyel görüyorum.3-5 entei arka arkaya atması lazım yani :D

- gelelim arcın ana villainine... e.oda, doflamingoyu kan içinde, epey hırpalanmıs çizmiş. üstelik doflamingoya sendeleme efekti vermiş. yani doflamingoda limitlerinde. demekki gercekten bir leo bazooka daha yese bilinci kapanabilirmiş.

- son olarak bos muhabbetleri gecersek; monsherry herkesi kendine getirip iyileştiriyor. zoro ve samuraylarımız bir yandan, franky ve cüceler bir yandan en azından 1 dakika daha kafesi tutacaklar görünüyor.

son sayfada, epey ilginc 3 detaya sahip;

1. doflamingo gülümsüyor çizilmiş bir karede. çünkü zaten kus kafesi onun yerine işi yapıcak.ve e.oda eklemiş katliama 3 dakika... luffynin hakisinin yenilenmesine 4 dakika diye . o yüzden su an anahtar zoro ve franky.

2. adadaki en muazzam kenbunshokuya sahip adam bir sey hissediyor. e.oda kafeste sanki delik varmıs gibi çizmiş ve bunların sayısı birden fazla. anladıgım kadarıyla kus kafesi kırılabilir, ama bunun için ya meyve gücü + dofun hakisinin üstüne sadece yıkıcılıkla gecicen. yada hakiyle asıp, uyguladıgın kuvvette ipi yok edicek gücte olucak. gercekten dısardan bir müdahale mi var mı acaba diye merak içindeyim...ayrıca kizarunun, yasakani no magatama saldırısı gibi etki var ama, veri az elde, onun için beklemek lazım.

3. sabo ve burgess hala dövüsüyorlar. buda burgess en az 10 dakika saboya dayanabiliyormus demek :D

dipnot; adam 10 dakikadan 2 bölüm cıkardı helal olsun. askerden dönmeden dof iner diyordum. bu gidisle one piecein sonunu torunumla görücem :ehe:

Sen torundan bahsediyorsunda 5 Yaşında oğlum var animeyi beraber takip ediyoruz onunla altı sefer baştan izledik tüm seriyi
 
Bölümü editleyen şaşırmış Sabo'nun size karşı kin gütmüyorum lafına. Nasıl gütmezsin lan kardeşin o senin demiş.

Ben ise gram şaşırmadım. Çünkü Sabo'nun karaktersiz olduğunun farkındayım. 12 sene boyunca kardeşine ulaşıp ne haber kardeşim ne var ne yok? Bak ben devrimci oldum babanlan devrim yapacağuk falan demiyor? 12 sene sonra ise birden çıkıp ben kardişlerim için her şeyi yaparun, mermiye bile kafa atarun muhabbeti yapıyor :D Lavuk ya.
Orası benim de garibime gitti.Her şey bu adilerin yüzünden oldu nasıl kin gütmezsin la? :S
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık