Ben anlamam kafa yapısı falan kardeşimiz mal diye almayalım mı intikamını :/ malsa maldır ama kardeş kardeştir hiç olmadı bu benim gözümdeAce"i mallık yaptığı için affetmiyor muhtemelen.Sabo"da güçsüzler ölür kafasındaO yüzden kin duymuyorum diyor
Ben anlamam kafa yapısı falan kardeşimiz mal diye almayalım mı intikamını :/ malsa maldır ama kardeş kardeştir hiç olmadı bu benim gözümdeAce"i mallık yaptığı için affetmiyor muhtemelen.Sabo"da güçsüzler ölür kafasındaO yüzden kin duymuyorum diyor
Bu artistliğin aynısını Bleach'ten Kaptan Tousen yapıyordu. "Sana kin duymuyorum ama huzur ve adaleti sağlamak için seni yok etmeliyim" türü beylik laflar ediyorduBölüm güzeldi hoşuma gitti ama Sabo'nun size kin duymuyorum lafı beni bitirdi :/ ne demek lan kin duymuyorsun bi cool tavırlar bi haraketler hiç yakıştıramadım o lafı Sabo reyize, gerçi benim için reyizliği kalmadı bu saatten sonra ya neyse :/

bence kimse kazandırmayacak luffy kendi sınırlarını zorlayıp yenebilecek bu kadar basit :/Ekstradan 1 dakikakayı fujitora kazandıracak büyük ihtimal.