Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 786: Gatz

Bölümü Değerlendirin


  • Kullanılan toplam oy
    170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alpamis

İş bahane bulmaya kalırsa ben de bulurum. Hxh'de Gon men-yemin sayesinde Pitou'dan güçlü oldu. Ama aslında ondan güçlü değildi 'bir süre' ondan güçlü oldu. Ama sonra tersten gördü. Luffy de g4 diye bir teknik çıkarmış. Çok fazla güçveriyor ama Bu teknik bitince 10 dk haki kullanamıyor. Çok kötü duruma düşüyor. Yani tersten görüyor. Öyle Dof daha dayanıklı emme daha güçlü değil diye bahane uydurursanız ben de bunu uydururum. Luffy daha güçlü değil 'bir süre daha güçlü'.

Çünkü Luffy, g2 ve g3 ile Dof'u yenemez bu çok net bir şey. g2 gatlingten sıyrılıyor Dof g3'ten sıyrılıyor, spider web ve white break gibi meyve bazlı savunma teknikleri de var. Luffy yakın dövüşe girip kollarını uzatmadan vurunca da gıdıklıyorsun xd diyor. Zaten kimse de o zamanlar Luffy>Dof demiyordu birbirimizi yemeyelim şimdi. g4 çıkınca konuştu herkes. Ama işte o da bir süre kullanabildiği bir şey. Luffy riski aldı tutmadı. Araya girmeseler Dof biçer çok net. Öyle ya kaçabilirim dedi falan geçin lütfen. Adamın ipleri o kadar uzuyor ki Green Bitin oradan Rossa'daki kuleyi kesiyor. Ve malum çok kolay şekilde kullanabiliyor bu adam meyveyi. Hız desen çok iyi.

Luffy'e acıdım la. Hani Aykut Elmas'ın dilenci vine'ı vardı ya bağaa para verrr bağa para ver diye o geldi aklıma.

Bağa 10 dakka veerr bağa 10 dk :( Mangaka karizmayı zirve yapıp sonra birden yere çaktı :D

Bu arada eğer gerçekten 10 dk sürecekse bu iş bu şu demek bence: Sabo da Burgess ile 10 dk oyalanacak. Diğer türlü 2 dk'da indirirse ne olacak? Kalan 8 dk'da diğerleri Dof'u tutmaya çalışırken o izleyecek mi eline çay alıp? Hayır mantıklı olmaz. Ama Dof'a dalarsa da ortada Dof kalmaz. Ama Luffy indireceğine göre Sabo, Dof'a dalmayacak 10 dk Burgess ile uğraşacak. Yani Burgess Bastille muamelesi görmeyecek gibi. Ama gene de dayağı yiyecektir tabi.
Onun öncesinde Dof adam akıllı bir zarar verebildi mi Luffy'e ? Hani Luffy zarar veremezdi diye diyorun da Dof zarar verebildi mi ? Luffy'nin kendine zarar verdiğinden fazla ?
 

Alpamis

Luffy darbe felan yedi bir çok kişiden ama adamı asıl o hale düşüren muazzam derecede haki kullanmış olması. Law bile buna dikkat çekiyor.
 
Luffy yorgun hasarlı değil. Kurşun zaten işlemiyorda Luffyi öyle kolay saf dışı bırakamazsın.
Kurşun olayı için özür dilerim,düşünemedim.:/Netice olarak Doffy Luffy'i dayak yiye yiye indirdi.Araya girenleri saymamak gerek.İlla kafasını kesmesi gerekmiyor.Luffy kimi öldürdü ki?Luffy'nin tüm dövüşleri bu şekilde sona eriyor.Luffy ayağa kalkamadı ve de Doffy ayakta.

Tabi 10 dakika sonra Luffy bu ülkeyi yok etmene izin vermeyeceğim diyerekten gaza gelip bitirici vuruşla indirecek Doffy'i.
 
Şu bildirim işi şahane oldu ya, yoksa nereden bilecektim birinin böyle içinde bir şeyler kaldığını.
Öncelikle sen kimsin güzel kardeşim? Seni tanımıyorum bile, ne ara dalga geçtim? Eğer geçmişsem de iyi etmişim zira dalga geçilmeyecek gibi değil bu saçma fikrin. Luffy Dof ile eşit değil zaten, bir tık üstü sayılır artık. G4 açtığında herif meyve uyandırınca bile tek darbe vuramadı, sille üstüne tekme yedi, tepik üstüne tepik yedi durdu. Böyle bi kamyon dayak yiyen adam nasıl eşit olacak behey arkadaş. Eşitliği geç, kalkmış bir de 2-3 arc sonra eşit olur diyorsun. Yahu kusura bakma ama bu dediğine Maru de Dame na Ossan nickli güzide üyemiz bile katıla katıla güler.
Bir de hala, hiç yüksünmeden bu adama amiral seviyesi diyebiliyorsunuz ya, buna ne desen boş. Yahu hangi amiral acemice G4 açmış Luffy'den o kadar darbe yerdi allasen? Hangisi la? En güçsüz amiral olarak görülen Fuji bile yemezdi o kadarını.
Nickleri de unutmamışsın maşallah, iyi oturmuş içine belli ki. bu kadar kalbin kırıldıysa kusura bakma hacı abi, valla öyle bir niyetimiz yoktu (eğer öyle bir şey yaptıysam) ama gelip burada hala kendinle alay ettirecek şeyler söylüyorsun şimdi.

Şu gülücük meselesine gelelim bir de. Yahu ben baştan beri Dof'u; Dof'un gücünü, dayanıklılığını, zekasını, planlarını, karizmasını öven adamım, ne diye gömeyim adamı? Haftalardır bu dövüş çok kolay bitiyor, Dof gibi biri böyle yenilmemeli diye feryadı figan ediyorum; daha geçen hafta herkes dövüş bitti derken ben çıkıp böyle bitmez bitemez, Dof kalkar diyordum, sen gelmiş ne diyorsun. Bak şimdi yine dalga geçeceğim kızacaksın sonra.
Önce survivor Hasanın dediği gibi uslüba dikkat edelim.Benim güzel kardeşim vs yi komple bütün olarak ele alıcaksın. G4 açmadan önce bariz Doffy üstündü.Luffy g4 açtı dövdü ama sonuçta g4 bitti ve luffy 10 dk hareket edemicek halde ve Doffy ayakta.O son darbeyi vursa kazanıcaktı ama sonuçta vuramadı.Doffy nin dayanıklılığı g4 ün Doffinin bir sürelik saf gücünden üstün gelen saldırı gücünden üstün geldi.Bak dikkat et saldırı gücü dedim.Bir kişinin [total] gücü sade saldırı gücünden oluşmaz.Bu yüzden Doffy daha güçlü ve ayakta.Kimssse araya girmese Luffyi alıcak.Bide dikkat et ben amiral değil [mini] amiral demişim sebebinide mesajımda belirtmişim.O 2,3 arc lafıda lafın gelişi söylenmiş bir şey Luffynin Doffye eşit olmadığını belirtmek için.Asıl sen abartılı tepkiler veriyosun.Doffy,Croco olayına tam olmasada çok benzer.Luffy, Crocoyu tam manasıyla ya Enis Lobby arcında yada arcın sonunda geçmiştir.Doffy de sade biraz daha hızlı olucak bu olay.Oda yeni dünyadan kaynaklı.Emin ol forumun çoğu benim gibi düşünüyo.Konuyu daha fazla uzatmıyalım.Abartılı kelimelerde yazmazsan bende cevap yazmam.O öyle düşünüyomuş diyip saygı gösterip geçerim.
 
Son düzenleme:

Emre

Ben Doflamingo ile Luffy' nin dövüşünün başından beri , Luffy'nin Doflamingo'nun seviyesinden aşağı olmadığını düşünen biriyim. Bunda hem Luffy'nin kendine güveni hem de konuşmaları etkili olmuştur. Nitekim dövüş başladıktan sonra da bu düşüncem sürdü. Luffy, gayet denk şekilde savaşmaya başlamıştı çünkü. G2 li haliyle büyük hasarlar veremese de hasar da almıyordu. Yani açıkça dövüş gittikce uzayacağa benziyordu. Bunu da Doflamingo'nun sözleri ve Luffy,e karşı pek hasar verememesinden anlamıştım. Dövüşün bu şekilde bir tarafa kaymamasının nedenini de ikisi kendi ağızlarıyla vurgulayıp, aldıkları hasardan dolayı güçten düştüklerine vurgu yaptılar. Nitekim Luffy,de bu şekilde Doflamingo'yu zamanında yenemeyeceğinin farkına vardı ve vitesi artırmak zorunda kaldı. Vites 5'e yüklenince dövüşün hızı da yükseliverdi birden ve ilk defa belli bir tarafa kaymaya başladi. Nitekim Luffy tek bir darbe bile almayip ( sektirdiği darbe hariç) bariz şekilde güç farkını ortaya koydu ve Doflamingo dayak yiyerek oradan oraya savrulmaya başladı. Bunu görünce de bu muazzam gücün mutlak suretle bir dezavantaji olmalıdır dedim. Çünkü hakikaten Doflamingo'ya bariz şekilde o kadar üstün gelecek belirli sayıda kişi sayabilirdim ( ki bunlar da seviyesi belli olan kişiler ). Bu da serinin yakin zamanda bitebileceğine işaret ederdi ki bu kadar güç varken KK'lik yakın olurdu. Neyseki, bu bölümde büyük bir dezavantajini gördük. Aşırı haki kullanımı ve akıbetinde ruhsal ve bedensel zayıflamaya neden olarak belirli bir süre kullanabileği yetmiyormuş gibi, kullandıktan sonra da 10 dk haki kullanamamak.

Luffy'nin bariz şekilde Doflamingo'dan güçlü olduğunu bu şekilde anlamış olduk. Ama Luffy'nin hatası, g4 kullanım süresi içinde Doflamingo'nun dayanikliğini aşabileceğini düşünmesiydi. Evet bariz üstündü ama bitirici vuruşa kadar g4 dayanamadi. Buradaki en büyük etken ise kuş kafesi, ölen halk ve dolayilısıyla zamandı. Luffy biraz daha g2 ile idare etmeliymiş. Doflamingo'nun bu bariz güç farkına güçle karşılık verememesine rağmen dayanıklıkla duellonun ilk aşamasını kazandı. Benim düşüncem Doflamingo g2 ile inecek. Bakalım diğer bölümde ağır yarali Doflamingo 10 dk içinde nasil hala ayakta kalacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık