Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1130: Lanetli Prens

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 88 69.3%
  • Orta

    Kullanılan: 24 18.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 11.8%

  • Kullanılan toplam oy
    127
BM'nin balgamından hallice gözüken kızına deli gibi aşık olan dev bu Loki miydi şimdi? Güzel kardeşim canım külotçum niye böyle karikatür olaylar çizip duruyorsun belki de aşırı dehşetli olan bu çarı şimdi ben nasıl kale alayım lan
%51 ihtimal Loki de ben ile aynı şeyi düşündü. Ana nın gücünü takviye olarak istedi. Sonuçta bu kadın minicik haliyle devlere tek attı.
 
Meyve güçleri vücudun bir bölgesinde depolanıyorsa o zaman hepsini yutmasına gerek olmayabilir ve devlerin böyle bir tekniği varsa, meyve aktarımı için bunu kullanıyor olabilirler. Shanks'ta bu tekniği bildiği için Luffy'e meyveyi yedirip meyveyi uyandırmıştır, sonra bu teknikle meyveyi çalacaktır.:fool: Serafimlerin kolundaki sıvı meyve güçlerini depolamaya mı yarıyordu hatırlamıyorum ama bu tarz bir şey varsa baya komplo teorisi çıkar. Devler, Nika'yı çalmak için Shanks ile anlaşıp bizim tayfayı Elbafa getirdiler diyelim.
Kollarındaki kan lunaira kanı diye hatırlıyorum.
 
Dikkatimi çekti. Loki’yi gözetleyen neden herhangi bir gardiyan dev yok? Sonuçta Loki’yi o kelepçelerden kurtarmak isteyen devler de vardır illa ki. Bununla ilgili bir önlem almış olmamaları tuhafıma gitti işin açıkçası. Mesela Luffy selamın aleyküm diyip Loki ile nasıl konuşabildi? Ya o kelepçeleri kurmak isterse Luffy? Hiç kimse bir şey yapmayacak mi?

Tek bir kelepçeye bu kadar çok güvenmeleri de şaşırtıcı.
Şuana kadar arcta tayfayı kaçıran nikadan başka Loki nika var ana kötü olarak. Legocu nika kuşuyla gizlice besliyordur diye düşünüyorum. Mutlaka bir birleriyle bağlantılı olmalılar.
 
Sormayı unuttum da devler Elbaf'a, Luffy'i, Shanks ile görüşmesi için değilse niçin getirdi? Amaçları neydi yani? Herhalde Luffy'leri gezmeye getirmediler. Bir amaçları olsa gerek. Loki için desem Loki etkisiz halde. Shanks ile görüşmek için desem Shanks adada yok.
Saul elbafta ve az bira tarihi biliyor. Nika elbafta önemli bir tanrı ve figür. İhtimalle Saul onları buraya getirin, tarihi anlatalım Şafak gelsin falan diye yolladı.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık