Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1130: Lanetli Prens

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 88 68.8%
  • Orta

    Kullanılan: 24 18.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 16 12.5%

  • Kullanılan toplam oy
    128
Mr.3'ün maymun ettiği devlere milyarlık ödül verildi.
Luffy'in tek kroşe ile arenaya gömüp astı yaptığı dev prens çıktı ve de güçlü lanse edildi.
Tüm devlerin zar zor yakalayıp çarmıha gerdiği adam Loki. ( Hadi o sırada adada Shanks yoktu diye düşünelim.)
Şimdi matematiksek olarak buradan bir denklem çıkarırsak. Luffy Elbaf'a tek atar. Loki'yi çözmüş çözmemiş bir önemi yok. Şu anki hali ile Elbaf'ı diktatörlükle yönetir.
Seri iyiyce cacık oldu hıyar doldu.
 
Yine Wano ve yine şuç. Marabalara özgürlük verirsen sonucu bu olur. Özgür değiller, başlarında Momo var diyebilirsiniz ama gülerim, demeyin. Şu an Wano'da anarşizm denemesi var. Öte yandan Yasue'nin emaneti bir silüet tarafından çalındı. Silüeti yorumlayarak kimin çaldığına dair derin analizler yapabilirdim ama Oda'nın silüetlerine güven olmayacağını bu bölüm yine gördük. O kılıcı çalan Dadan bile olabilir. Kapak hikayesi dolu dizgin gidiyor ama bu bölümdeki Gal.D.İno olayı nedeniyle kapak bile gölgede kaldı. Biri de Momo'ya haber versin, artık kimse güvende değil.
 
Oden soytarısının yakın çevresinden yönetimden anlayan birisi çıkmaz. Aklı bir karış havadaydı dışarı çıktı dünyayı gezecem diyerek. Babası nerede olduğundan habersizdi,Momo da aklı bir karış havada. Bu işten anlayanlar Kurozomilerdi.
 
BM'nin balgamından hallice gözüken kızına deli gibi aşık olan dev bu Loki miydi şimdi? Güzel kardeşim canım külotçum niye böyle karikatür olaylar çizip duruyorsun belki de aşırı dehşetli olan bu çarı şimdi ben nasıl kale alayım lan
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 11, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık