Hajrudin de bir şey çıkacak. Ne çıkacak bilmiyorum ama kralın öz oğlu olduğunu hiç sanmıyorum. Hislerimde çok kolay yanılmam.Hajrudin var.
Hajrudin de bir şey çıkacak. Ne çıkacak bilmiyorum ama kralın öz oğlu olduğunu hiç sanmıyorum. Hislerimde çok kolay yanılmam.Hajrudin var.
O kadar değerli bir meyveyi Usopp yememeli. Yani Usopp’a çok büyük bir power-up lazım mı lazım. Ancak tayfa içindeki dengeleri değiştirecek bir power-up verilmez.Acaba diyorum bu us*pp korkaklığını yenip salaktan yese şunu ne olur ki
Buruli, C.C. Oroçi ya da Foxi gibi müthiş meyveler yemiş karakterler hala çöpse Usopp'un meyve ile tayfadaki dengeyi bozup Zoro/Şanji ile kıyas edilmesi imkansız.O kadar değerli bir meyveyi Usopp yememeli. Yani Usopp’a çok büyük bir power-up lazım mı lazım. Ancak tayfa içindeki dengeleri değiştirecek bir power-up verilmez.
Adam Sanji ve Zoro’dan daha güçlü diye Yamato’ya tayfaya dahil etmedi değil ki Usopp’u bunlarla yarışır hale getirecek bir meyve yedirtecek. Hiç sanmıyorum.
Usopp Akainu'nun meyvesini yese bile en fazla Perospero seviyesine çıkar. Uzaktan sapanla millete lav topu atar olup olabileceği max. seviye buBuruli, C.C. Oroçi ya da Foxi gibi müthiş meyveler yemiş karakterler hala çöpse Usopp'un meyve ile tayfadaki dengeyi bozup Zoro/Şanji ile kıyas edilmesi imkansız.
Dengeyi bozması için D. çıkıp ikinci bir Nika Nika meyvesini yemesi gerek.
Prens olduğu söylendi, yeterli bir bilgi bence.Hajrudin de bir şey çıkacak. Ne çıkacak bilmiyorum ama kralın öz oğlu olduğunu hiç sanmıyorum. Hislerimde çok kolay yanılmam.
Mfde tek bir dev rahatça görülebiliyordu. Burada doğrudan devler yaşıyor ve devlerin üstünde yürüdüğü köprüyü görebilirsin. Epey büyük olması lazım.Boyutu ne kadar acaba marine ford ile vesaire kıyaslarsak.
Müthis bir power up gelcek, asiri güclenmis olacak ve borry ve drogy ayarina ciktigini görecegiz. Ne de olsa Oda yaziyorHajrudin de bir şey çıkacak. Ne çıkacak bilmiyorum ama kralın öz oğlu olduğunu hiç sanmıyorum. Hislerimde çok kolay yanılmam.