Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1130: Lanetli Prens

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 88 68.8%
  • Orta

    Kullanılan: 24 18.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 16 12.5%

  • Kullanılan toplam oy
    128
Mitojiyi az-çok araştırmayı ve okumayı severim. Hatalı bir bilgim var ise, düzeltin lütfen. Loki ile ilgili ufak-tefek yorumlar yapacağım.

Mitojik olarak Loki'ye baktığım vakit; Loki buz devidir, kötülük ve kurnazlık tanrısı olarak unvanını Odin'in himayesi altına girdikten sonra alıyor. Aşırı zeki ve manipule yeteneği yüksek bir karakterdir. İlizyon gücü ile gerçekliği bükebiliyor ve farklı kişiler gibi gözükebiliyor. Hatta arttırıyorum, büründüğü kişilikler ile farklı kişiler ile ilişkiye giriyor, etkisi altına alıyor ve kandırıyor.

Elbaf'ta Loki'nin yerine gelecek olursak;
1. Dev olarak karşımıza çıkıyor. Dev olarak karşımıza çıktığı için Thor veya Thor'a benzer bir karakteri göreceğimizi zannetmiyorum. Luffy'nin elektriği yönlendirme gücü olduğu için Thor görevini Luffy üstlenebilir.
2. Okuyan bazı kişiler "Ragnarok" durumundan bahsetmiş, şahsen böyle bir şey olacağını düşünmüyorum.
3. Loki'nin gücünün ilizyonla alakalı bir şey olduğunu düşünüyorum. Eğer hayalimdeki durum olur ise bizimkileri çok zor sınavlar bekliyor. Gerçeğe yakın ilizyonlar ile Robin'in, Nami'nin kandırılması falan filan gibi.
4. Loki, Odin'in himayesi altına girdikten sonra tanrı olarak anılmaya başlanıyor. Kutsal ejderler, OP'de kendisini tanrı olarak gördüğü ve Luffy'nin artık G5 açma durumundan kaynaklı Loki'ye destek olacaklarını, hatta kendi taraflarına alacaklarını düşünüyorum.

Daha fazla fikrim var ama yazmaya üşendim. Müsait oldukça yazarım. 😂 😂 :mincika: :mincika:
 
loki'nin zincirler muhtemelen kairoseki. luffy çıkaramaz ya da ryou ile çıkarabilir. Vs atsalar ortada birşey olması lazım. Biraz erken oldu sanki gerçi kaido'da erkenden gösterdi kendini ama kaç bölüm sonra vs oldu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 4, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık