Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1130: Lanetli Prens

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 88 69.3%
  • Orta

    Kullanılan: 24 18.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 15 11.8%

  • Kullanılan toplam oy
    127
Redditte, Luffy'nin Güneş tanrısı olması sebebiyle Elbaftaki tahtın varislerinden biri sayılabileceğini söylemişler.
Efsanelerde "Güneş Tanrısının" bir gün gelip dünyanın sonunu getireceği söylenir ....(Ki bu zaten Luffy dir.)

Elbaf savaşçılarıda bu efsanedeki kişi olmayı "çok istedikleri" için ota boka ben güneş tanrısıyım slogan olmuş artık onlarda :hhh:....Olayın özeti bu.

Aynı zırt pırt Korsanlar Kralı olacağım diyen Big Mom , Kaido , Teach ve Luffy gibi. ..bilmem anlatabildim mi :artiz::a:
 
Bölümü okuyunca çok ama çok farklı bir ayrıntı düşündüm. Bilmiyorum belki de Loki’nin bende uyandırdığı sinsilik duygusundan dolayı böyle düşünüyorumdur ama yine de sizinle bu ayrıntıyı paylaşacağım.

Önce şunu sorayım bir dev neden kükrer? Siz One Piece de bir devin kükrediğini gördünüz mü? Hayır! Peki Loki neden kükredi? Çok acı çektiği için mi? Veya çok eğlendiği için mi?

Bence Loki, Luffy’nin geldiğini anladı. Ve kükreme sesi yaparak Luffy’nin yanına gelmesini sağladı. Yani Loki, Luffy’nin geldiğinden hep haberdardı ve kükreme sesi yaparak Luffy’nin kendi yanına gelmesini sağladı. Çünkü normal bir dev kükremez. Loki, Luffy’nin adını falan sordu ya bence bu bir kolpaydı. Loki en baştan beri Luffy’nin geldiğini biliyordu. Kükreyerek Luffy’nin hızla kendi yanına gelmesini sağladı.

 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık