Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1130: Lanetli Prens

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 88 68.8%
  • Orta

    Kullanılan: 24 18.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 16 12.5%

  • Kullanılan toplam oy
    128
Bayağı kopyalamış Oda. Bu arada o kılıcı kullanan mitolojide bahsedilen Ymir olabilir.

"Mitolojinin en ilginç karakterlerinden biri olan Loki tam anlamıyla bir anti karakterdir. Kötülük ve kurnazlık tanrısıdır. Aslen dev olan Farbauti’nin oğlu olmasına rağmen Aesir Tanrıları’nın buz devleriyle savaşında tanrılara önemli bilgiler vermesi nedeniyle Asgard’a kabul edilmiştir. Loki’nin mitolojide bunun gibi birçok dengesizliğinden bahsedilir.

Angrboda ile evliliğinden üç çocuğu olmuştur: insanlığa en büyük tehdit dev yılan Jormungand, kıyamet günü Odin’i öldürecek olan dev kurt Fenrir, ve ölüler dünyasının bekçisi Hel. Bu üç karakterden nasıl bir genetiğe sahip olduğunu anlamak çok da zor olmasa gerek.

Loki istediği zaman kılık ve cinsiyet değiştirebilir. En bilindik örneği bir aygırı baştan çıkarması gerektiği zaman kısrağa dönüşmesi ve bu birliktelikten sekiz bacaklı at Sleipnir’i doğurmasıdır. Bu atı sonradan Odin’e hediye etmiştir.

Kör tanrı Hodr’ı kandırıp masumiyet tanrısı Baldur’un ölümüne sebebiyet verdiği için dünyanın merkezine hapsedilmiştir. İntikam için oğlu Narfi kurban edilmiş ve Narfi’nin bağırsaklarıyla Loki kayalara bağlanmıştır.

Başının üstüne belirli aralıklarla zehir damlatan bir yılan konulmuştur. Loki’yi çok seven karısı Sigyn de onunla kalmayı tercih etmiş yılanın zehirli damlaları Loki’ye değmesin diye Loki’nin başında bir kova ile beklemektedir.


Fakat kova doldukça gidip boşaltması lazım gelir ve bu boşlukta zehir damlaları gözüne damladıkça müthiş acı çeken Loki’nin çırpınışları depremleri meydana getirir.


Bu cezası kıyamet gününe kadar devam edecektir ve o gün Asgard ile Midgard arasındaki gökkuşağı köprüsü Bifröst’ün bekçisi Heimdallr ile dövüşecek ama bu karşılaşmadan herhangi bir galip çıkmayacaktır."

 
luffy'nin kolundaki işaret yakın zamanda olduğuna göre joyboy'un hakisiyle alakalı gibi birşey olabilir. robotunda kolunda "x" işareti vardı.
 
Son düzenleme:
Bizimkilerin Vivi konusundaki tutumu baya netti; Vivi meselesini bu arca mı dahil edecek yoksa sonraki arca mı bıracak o önemli. Tayfa bir toplasın da tepkilerini bir görelim, en azından Denden mushi ile bir konuşsunlar.
 
1.8 milyar biraz fazla kaçmış. Zaten seride 1 milyar üzeri az insan var.
Efsane denen devler oldukları için olsa gerek bu ödüller. Yoksa Mr.3 olayı duyulsa sembolik bir ödül konurdu, o da dev avlamak zahmetli diye... Yalnız şu ana kadar gördüğümüz devler üst lig için ciddi anlamda zayıftı. Prens Hayrudin'i de Lufi eforsuz tekledi. Linlin köyün tekini yok etti falan... Elbaf için bir planlama ve pazarlama sorunu var.
 
Sormayı unuttum da devler Elbaf'a, Luffy'i, Shanks ile görüşmesi için değilse niçin getirdi? Amaçları neydi yani? Herhalde Luffy'leri gezmeye getirmediler. Bir amaçları olsa gerek. Loki için desem Loki etkisiz halde. Shanks ile görüşmek için desem Shanks adada yok.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 5, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık